Sanja Marinković ispunila želju mnogim ženama: Vežbe uz koje ćete izgledati zategnuto i fit (video)

Sanja Marinković ispunila želju mnogim ženama: Vežbe uz koje ćete izgledati zategnuto i fit (video)

Autor: | 29/08/2019

0

Sanja Marinković nedavno je za Hello! ispričala kako svaki dan započinje treningom, a to praktikuje čak i kada je na odmoru.

-  Jutro počinje treningom, a vrlo sam aktivna i u ostatku dana. Redovno odlazim na masaže, meditiram, radim jogu, družim se sa prijateljima, uživam sa porodicom i volim da pored sebe imam nekog ko će da me čuva i pazi. Ne brojim kalorije ni sebi ni drugima, ali sam veoma disciplinovana - rekla je Sanja.

Kako su mnoge žene oduševljene njenom linijom, sve ih zanima i koje su to vežbe uz pomoć kojih Sanja izgleda tako sjajno.

Voditeljka je odlučila da pomogne brojnim damama da i one budu fit, pa je na svom Instagramu pokazala set vežbi koje njenom telu i te kako prijaju.

- Ima vas na hiljade koji ste mi pisali i evooo! Ispunjavam želju svima koji su me pitali kakav trening obično radim. Ovo je samo jedan od mojih programa kada sam umorna posle napornog dana i lošeg sna. Prilagodile smo ga za sve koji nisu u kondiciji. Bez obzira kako se ujutru osećam dan počinjem treningom. Ovo je program za jačanje i istezanje mišica. Nedostaje pravilan broj ponavljanja na snimku i nedostaju moji rekviziti - lopta ili teg. Obično treniram bosa ili u čarapama, u bilo kojoj majici na koju “naletim” ujutru pospana. Uzivajte - napisala je Sanja pored videa koji je objavila.

Pogledajte:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) дана 29. Авг 2019. у 3:44 PDT

hellomagazin.rs Luka Šarac