Jelena Gavrilović blistala na bioskopskoj premijeri SCI FI serije "Predstraža" (foto)

Jelena Gavrilović blistala na bioskopskoj premijeri SCI FI serije "Predstraža" (foto)

Autor: | 27/08/2019

0

Međunarodna serija kanala SCI FI, "Predstraža”, premijerno je prikazana u bioskopu Cineplexx Ušće u Beogradu u prisustvu brojnih fanova, predstavnika medija i članova ekipe.

Prikazana je 3. epizoda druge sezone u kojoj se uvodi lik Sane, koju tumači srpska glumica Jelena Gavrilović.

Pored Jelene fanovima i celokupnoj publici poklonili su se i glumci Andreja Maričić koji tumači "Prime Order” vladara, Monika Romić koja igra sestru Instituta.

Premijeri su takođe prisustvovali Džonatan Ingliš, producent i direktor Balkanic Media, Ivana Vasić Ingliš, kostimografkinja koja je uvela slovenske motive u dizajn.

Uz veliki aplauz na bini, članovi ekipe su podelili svoje pozitivne utiske sa snimanja ove serije.

Foto: Irina Duplevskaja

"Predstraža” je priča o Talon, jedinoj preživeloj iz rase "crne krvi”. Ona mora da ovlada natprirodnim moćima koje poseduje kako bi se spasila i završila svoje epsko putovanje da odbrani svet od vladara "Prime Order”. U 3. epizodi druge sezone uvodi se nov lik, Sana, a takođe u toj epizodi se po prvi put pojavljuje troje "Prime Order” vladara.

Najnovija sezona serije "Predstraža” je snimljena i producirana potpuno u Srbiji, uz brojne lokacije širom Beograda koje su poslužile za snimanje, od tvrđave Kalemegdan do veoma složenog studijskog seta.

Druga sezona serije "Predstraža” emituje se u 2019. godini ne samo u Srbiji, već i, između ostalih, u Americi, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Sloveniji, Poljskoj, Africi. Tvorci serije i izvršni producenti su Kinan Grifin i Džejson Faler, uz izvršne producente poznate po franšizi "Zvezdana kapija”, Dina Devlina i Džonatana Glasnera. Producenti serije su Electric Entertainment, Arrowstorm Entertainment i Balkanic Media.

Ne propustite seriju "Predstraža” četvrtkom u 21:00 samo na kanalu SCI FI.

hellomagazin.rs ATA Images, Irina Duplevskaja