Ko je u stvari devojka koja je zavela Breda Pita? (foto)

Ko je u stvari devojka koja je zavela Breda Pita? (foto)

Autor: | 26/08/2019

0

Film "Bilo jednom u Holivudu" nije samo doneo dodatnu slavu velikim holivudskim glumcima poput Breda Pita i Leonarda Dikaprija, već su se u filmu Kventina Tarantina istakla i neka nova lica, poput lepe Margaret Kvalej, inače ćerke slavne glumice Endi Mekdauel.

U ulozi hipi djevojke koja stopira i zavodi Breda Pita, Margaretino ime je Pusiket, ali ko je u stvari ova devojka?

Margaret ima tek 24 godine, a njena prva karijera bila je karijera balerine (što je vidljivo po njenoj liniji). S 14 godina napustila je dom i otišla na usavršavanje, ali već sa 16 je shvatila da karijera u baletu nije ono što ona zaista želi.

Margaret je nakon toga upisala glumu, a nije ni čudno jer je čitav život gledala svoju majku kako glumi, a kasnije i sestru, koja je takođe uplovila u glumačke vode.

- Zbog okruženja u kojem sam odrasla znala sam da neki klasični stil života nije za mene, jednostavno mi to nije bila opcija - izjavila je u jednom od intervjua.

U Njujorku je zastupala agencija IMG, a uskoro je dobila ulogu u filmu Sofije Copole, gde je glumila uz Emu Roberts, navodi grazia.hr. Nakon toga postala je popularna i zbog serije "The Leftovers", ali njena uloga u "Bilo jednom u Holivudu" lansirala ju je među zvezde.

hellomagazin.rs Guliver/Getty