Uz pomoć ovog trika rešite se zanoktica jednom za sva vremena

Uz pomoć ovog trika rešite se zanoktica jednom za sva vremena

Autor: | 25/08/2019

0

Ima li ičeg lepše na ženi od negovanih ruku i uredno sređenih, prirodnih, noktiju?! Mnogi će se složiti da nema, ali ukoliko vi niste ta srećnica i ne možete da se pohvalite lepim noktima, evo jednostavnog "trika" koji će vam pomoći u tome.

Ukoliko želita da uvek imate lepe, negovane šake: sve što treba da uradite je da svaki put (ali stvarno svaki put) kad se tuširate ili perete suđe (ako to radite bez rukavica) nežno palcem desne ruke malo pogurate zanoktice na levoj ruci ka korenu nokta.

Onda ponovite to i na desnoj ruci, palcem leve ruke.

Čim završite s tuširanjem lako ih protrljate peškirom, da skinete eventualni višak kože, i nanesite malo ulja za negu zanoktica, ili hranljive kreme za ruke i gotovi ste.

Da li ovo stvarno pomaže?

Većina dermatologa i kozmetičarki koji profesionalno rade manikir će se složiti da prema zanokticama treba da budete nežni. One su tu da zaštite koren nokta od infekcija, tako da ako ih sečete ili ih čak i grubo potiskujete metalnim potiskivačem za zanoktice, možete napraviti sebi ozbiljan problem, piše Mondo.

Pokušajte da primenjujete ovaj savet i za otprilike desetak, petnaest dana videćete veliku promenu - ruke će vam izgledati savršeno!

hellomagazin.rs guliver/thinkstock

Pročitajte još

Najnovije vesti