Donela odluku, drhti od uzbuđenja: Nataša Bekvalac će ovo učiniti 14. februara sledeće godine!

Donela odluku, drhti od uzbuđenja: Nataša Bekvalac će ovo učiniti 14. februara sledeće godine!

Autor: | 25/08/2019

0

Pre samo nekoliko dana, Nataša Bekvalac, upitala je svoje pratioce na Instagramu kako im se sviđa ideja da posle punih 20 godina, koliko je na sceni, napravi solistički koncert u Beogradu.

- Sedim kod kuće i razmišljam, ‘Bože, 2000. godine još nisam napunila 20, a pojavila sam se u Herceg Novom sa pesmom “Laži me” i od tada otpočela svoju muzičku karijeru. Sledeće godine biće tačno 20 godina. Šta mislite o velikom solističkom koncetu? - upitala je Nataša fanove.

Lepa Nata dobila je ogroman broj odgovora fanova, a svi oni su rezultirali jednim - koncert je zakazan!

- Nakon neprospavanih noći, mnogo preispitivanja mogu li ja to, ljubav prema vama i muzici je presudila. Sa ponosom i svim 'ne daj Bože' emocijama koje osetih u toku današnjeg dana dok sam se 'sastavljala' i 'rastavljala ' u milion komada 'vrištim' da smo ZAKAZALI BEOGRADSKU ARENU 14.02.2020. Tresem se od uzbuđenja, ljudiiiii!!! - oduševljeno je napisala vidno uzbuđena Nataša.

Poznata kao vredna i pevačica koja o svemu brine do sitnih detalja zamolila je fanove još jedno:

- Pišite mi koje pesme želite da zajedno pevamo tog dana, dana kada ću slaviti 20 godina koliko sam u ljubavi sa muzikom i vama!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Nakon neprospavanih noći,mnogo preispitivanja mogu li ja to, ljubav prema vama i muzici je presudila??❤.Sa ponosom i svim 'ne daj Boze' emocijama koje osetih u toku danasnjeg dana dok sam se 'sastavljala' i 'rastavljala ' u milion komada 'vristim' da smo ZAKAZALI BEOGRADSKU ARENU 14.02.2020.????????? Tresem se od uzbudjenja ljudiiiii!!!??❤Pisite mi koje pesme zelite da zajedno pevamo tog dana,DANA KADA CU SLAVITI 20 GODINA KOLIKO SAM U LJUBAVI SA MUZIKOM I VAMA❤?? #samosesrcemdobrovidi #nisisama #malaplava #malaizsrpskeatine #dodjimami Jako vas volim !❤

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 23. Авг 2019. у 11:06 PDT

hellomagazin.rs ATA Images