Loša navika zbog koje nikako ne možete da se oslobodite pet, šest kilograma viška!

Loša navika zbog koje nikako ne možete da se oslobodite pet, šest kilograma viška!

Autor: | 22/08/2019

0

Ako je verovati dugogodišnjoj fitnes instruktorki, koja je i sama muku mučila s viškom kilograma, ova promena drastično utiče na uspešnost mršavljenja.

Naime, Sara Foster, s 30-godišnjim iskustvom, ispričala je za Women's Health kako je do ovog zaključka došla u periodu kada je i sama pokušavala da skine nekoliko kilograma viška.

Izjavila je kako se mučila sa 7 tvrdoglavih kilograma koji su je delili od njene idealne kilaže. Iako je pretežno jela zdravo i sama kuvala svoje obroke, uveče bi često zbog umora naručila neki obrok.

Sara tvrdi da, iako vam se možda čini da naručujete zdravu večeru koja vam ne može škoditi, uvek postoje takozvane skrivene kalorije jer nikada ne možete biti sigurni šta su kuvari u restoranu zbilja stavili u vaše jelo.

Nakon uvođenja promene Sara je i sama videla da su kilogrami napokon počeli da se tope, a isto je savetovala i svojim klijentima koji su takođe bili jako zadovoljni svojim rezultatima.

Iako nema ništa loše u tome da se povremeno počastite obrokom u restoranu ili naručivanjem hrane, činjenje istog na dnevnoj bazi može rezultirati drastičnom promenom na vagi koju zasigurno ne želite.

Stoga radije na početku dana odmah pripremite jednostavan obrok poput salate s tunjevinom ili piletinom koji će vas čekati kada dođete kući s posla i za koji ste sigurni da sadrži samo dobre i zdrave namirnice, prenosi index.hr.

hellomagazin.rs guliver/thinkstock