Katarina Grujić izašla iz bolnice: Noći su najteže - ne možeš da zaspiš, čuješ druge kako plaču

Katarina Grujić izašla iz bolnice: Noći su najteže - ne možeš da zaspiš, čuješ druge kako plaču

Autor: | 21/08/2019

0

Popularna pevačica Katarina Grujić  je izašla iz bolnice, nakon ozbiljnih problema koje je imala sa bubrezima. Lekari su joj preporučili da se odmara i miruje, a ona je ispričala šta joj je najteže palo tokom dana koje je provela u bolničkoj postelji.

View this post on Instagram

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Jul 26, 2019 at 3:45am PDT


-Četiri puta na dan sam primala terapiju, to su užasni antibiotici, ja ništa nisam mogla da jedem deset dana. Težak je to period, razmišljala sam samo o ozdravljenju, ništa te drugo u tom trenutku ne zanima u životu. Da li si imao ljubavne probleme, poslovne probleme, da li si u svađi sa porodicom, sve je to nevažno kad padnete u postelju i ne znate da li ćete da ozdravite za nedelju, dve, tri, pet ili ne znam koliko, rekla je portal Pink.rs i istakla da su najteže noći.


-Noći su bile najteže, kad ne možeš da zaspiš, kad čuješ druge ljude kako plaču. Bilo je teško, ali mislim da sam iz svega toga izašla jača. Prvu noć sam bila u običnoj sobi sa još tri žene, bilo mi je lepo, pričala sam sa njima. Onda sam sledećeg dana prešla u manju sobu. Imala sam tretman kao i svi ostali pacijenti. Ne želim da odskačem od drugih ljudi - rekla je Katarina.
Hellomagazin.rs Ata/Instagram/Katarina Grujic

Najnovije vesti