Nataša Vukoje duhovita i pred porođajem: Sitno brojim, sitno hodam, ali krupno jedem

Nataša Vukoje duhovita i pred porođajem: Sitno brojim, sitno hodam, ali krupno jedem

Autor: | 20/08/2019

0

Nataša Vukoje, sa nestrpljenjem iščekuje dan kada će na svet doneti svoje drugo dete, kome su ona i njen suprug Horhe Mendesa odlučili da daju ime Luka.

Kako je nedavno za Hello! otkrila, termina porođaja je 28. avgust, a za dolazak novog člana porodice sve je spremno.

- Kontrola završena. Kako sitno brojim sitno i hodam, jer ne mogu brže, ali krupno jedem. Tu nećemo usitnjavati - našalila se buduća mama putem Instagrama koja sjajno izgleda na kraju devetog meseca trudnoće.

Ona uživa u svakom danu, a otkrila je i da se u ovoj trudnoći ugojila svega 14kg, za razliku od prve gde je kilaža porasla za 22 kilograma.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Natasa Vukoje (@vukojenatasa) дана 20. Авг 2019. у 2:49 PDT

- Pored redovnih časova, svakodnevno sam radila i svoje vežbe. Postoji meditacija koja je namenjena upravo trudnicama i njome započinjem dan. Učenje kundalini joge omogućava prihvatanje životnih novina, samim tim i drugog stanja koje nosi brojne promene: fizičke, emotivne i hormonske. Kroz jogu učim o sebi, svom telu, potrebama i kako se najbolje usaglasiti sa njima. Prethodnih osam meseci najveća podrška su mi bili učenici koji vežbaju sa mnom, zbog njih sam odlučila da u programu ne menjam ništa do samog kraja. Sad smo na maloj pauzi, a od oktobra počinjemo ponovo - rekla je Nataša za Hello!.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Natasa Vukoje (@vukojenatasa) дана 3. Авг 2019. у 4:11 PDT

hellomagazin.rs Ana Adriana Photography, instagram
Tagovi: nataša vukoje