Rada Manojlović i Haris Berković spremni za veliki zajednički korak

Rada Manojlović i Haris Berković spremni za veliki zajednički korak

Autor: | 16/08/2019

0


O vezi Rade Manjlović i Harisa Berkovića se mnogo govorilo, a često spekulisalo i o njihovim nesuglasicima, pa i raskidu. Pevači se nisu oglašavali na tu temu, šta više,povukli su se iz medija, a za to izgleda imaju i dobar razlog.

Kako saznaje magazin "Scena" par se odlučio na veliki korak- da sagrade kuću na imanju koje je mladi pevač dobio u nasledstvo.

-Haris često koristi priliku da dode do rodnog mesta, međutim, od kada je otpočeo ljubavnu vezu sa Radom, više je u Beogradu, što ga ne ometa da kad ima slobodnog vremena ode kući. Medutim, Rada i on su došli na ideju da osim što kupuju stan u Beogradu, sagrade i malu kuću na porodičnom placu u Bosni, rekao je izvor za "Scenu" i otkrio zašto su se odlučili na ovaj korak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Jun 9, 2019 at 12:26pm PDT


-Haris je mnogo vezan za svoj rodni grad, pa jedva čeka da radovi krenu. Jeste da je Rada sa njegovom porodicom u odličnim odnosima, ali vole da imaju privatnost. Zato je kuća idealno rešenje za njih dvoje, kaže i dodaje da Haris i Rade ne žele veliku kuću, već ima je važno da ljubavno gnezdo bude uređeno po njihovom ukusu.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram-Rada Manjlovic