Velika odluka Ane Sević: Vreme je za krucijalan korak, ljubav ne može da čeka

Velika odluka Ane Sević: Vreme je za krucijalan korak, ljubav ne može da čeka

Autor: | 15/08/2019

0

Pevačica Ana Sević ne skriva da je istinsku sreću pronašla pored novog izabranika, biznismena Danijela Nedeljkovića. Kako je na brak sa pevačem Darkom Lazićem i zvanično stavila tačku, nema prepreke da uživa u novoj ljubavi, pa su tako sve glasnija šuškanja o trudnoći.Pevačica te navode nije još potvrdila, ali sada od dobro obaveštenih izvora stiže informacija o novom koraku na koji se odlučila Ana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Feb 14, 2019 at 3:01pm PST


– Ana i Danijel već neko vreme pričaju o tome da otpočnu zajednički život. Oni već sad na neki način žive zajedno, budući da on dosta vremena provodi kod nje u stanu, kao i ona u njegovom, ali smatraju da je sada došao trenutak da počnu da žive na istoj adresi. Danijel je Ani predložio da se sa ćerkom preseli kod njega, a ona je to oberučke prihvatila. Srećna je sa njim, misli da sada konačno ima pravog muškarca pored sebe, takođe planiraju brak i nema prepreka da do toga ne dođe. Ana na novu adresu prelazi na jesen, otkrila je za “Scenu” bliska Anina prijateljica i istakla da je Ani sreća ćerke Lorene na prvom mestu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Dec 2, 2018 at 12:51pm PST


– Ani je sreća njene ćerke na prvom mestu, te da nešto ne štima u odnosu na njenog partnera sigurno ne bi pristala na preseljenje. Budući da Lorena obožava Danijela, a da on prema njoj ima očinski i blagonaklon pristup, to znači da neće biti problema ni kada počnu svi zajedno da žive. Ana je već o tome pričala sa Lorenom, a devojčica se raduje selidbi. Nakon što počnu da žive zajedno, Danijel će i veriti Anu, a to bi trebalo da se dogodi do kraja godine – otkriva sagovornica "Scene".

Hellomagazin.rs AtaImages/Instagram
Tagovi: Ana Sević

Najnovije vesti