Ni Irina, ni Lejdi Gaga: Bredli Kuper je u vezi sa ovom glumicom! (foto)

Ni Irina, ni Lejdi Gaga: Bredli Kuper je u vezi sa ovom glumicom! (foto)

Autor: | 15/08/2019

0

Ni ruska manekenka Irina Šajk (33), ni pevačica Lejdi Gaga (33) nisu izbor glumca Bredlija Kupera (44), piše svetska štampa.

Nakon svih nagađanja da li je u romansi sa Lejdi Gagom, kao i da li je ona bila razlog razvoda sa zgodnom Irinom, stižu nove vesti o holivudskom zavodniku.

Bredli je navodno bacio oko na Dženifer Garner (42), bivšu suprugu glumca Bena Afleka, a afera sa Lejdi Gagom bila je samo paravan.

Dženifer je viđena kako izlazi iz Bredlijeve kuće u Los Anđelesu, prenosi američki portal Celebrity Hush.

- Početkom avgusta Dženifer je viđena kako dolazi kod Bredlija na tajni sastanak, a njihova veza cveta iz dana u dan - izjavio je neimenovani izvor za američke medije i dodao da je moguće da par uskoro dobije i zajedničko dete.

Dženifer i Bredli upoznali su se na snimanju serije 'Alias' još 2001. godine i od tada su dobri prijatelji.  Izvor za ovaj amrički portal navodi i da je Gaga odbila ulogu u Bredlijevom novom filmu zbog prevelikih spekulacija oko njih dvoje, jer nije želela da je ljudi mrze zbog nečega u šta nije umešana.

Bredli sa Irinom ima ćerku Leu, dok Dženifer iz braka sa glumcem Benom Aflekom ima troje dece, Vajolet (13), Serafine (10) i Semjuela (7).

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Latest Celeb News (@famous.buzz) дана 9. Авг 2019. у 10:11 PDT

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti