Branko Milićević Kockica: Nemam vremena da govorim, plačem za mojom Cacom

Branko Milićević Kockica: Nemam vremena da govorim, plačem za mojom Cacom

Autor: | 15/08/2019

0

Slobodanka Caca Aleksić je preminula juče, a njen odlazak je rastužio mnoge, najviše njenog supruga Branka Milićevića, sa kojim je bila u braku više od pola veka. Upoznali su se u pozorištu, gde je ona režirala, a on glumio glavnu ulogu u komadu “Sunčeve pege”. Pvi poljubac se desio na dan Brankovog osamnaestog rođendana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VIP LIČNOSTI (@vip_licnosti) on Aug 14, 2019 at 5:36am PDT

– Kažu da se svaki čovek kad-tad spotakne na ludi kamen. U mom slučaju ludi kamen, Caca, postala je moj dragi kamen. Prvi put sam je poljubio na svoj osamnaesti rođendan, na premijeri komada “Sunčeve pege” u zrenjaninskom pozorištu. I to u toku predstave. Caca nikada svoje režije ne gleda iz sale nego se muva iza scene i viri kroz bočne zavese. I tada se muvala iza scene i virila, a ja sam se kretao po sceni igrajući glavnu ulogu. I tog sudbonosnog dana, odnosno te sudbonosne večeri, u jednom njenom virenju, a mom muvanju, istrčim van scene i u onom mraku slučajno se sudarimo i namerno poljubimo - rekao je prošle godine Branko u razgovoru za "Gloriju".

Ipak,  sada zbog tuge koju oseća nije želeo da govori pa je na poziv redakcije magazina Alo! odgovorio porukom.

-Hvala na pozivu, ali ne mogu da govorim, nemam vremena. Moram da plačem. Cacin Branko - preneo je njegove reči ovaj dnevni list.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pozoriste PUZ (@pozoristepuz) on Aug 14, 2019 at 1:44am PDT


Caca Aleksić je rođena 1941. godine u Beogradu. Počela je da režira u Zrenjaninskom pozorištu, a zatim u Ateljeu 212, u Narodnom pozorištu, Beogradskom dramskom pozorištu. Branko i Caca su zajedno osnovali Pozorište Puž i jedno drugom bili bezuslovna podrška.

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Instagram/Printscreen

Najnovije vesti