Porodila se Tamara Dragičević, malena Staša je dobila brata!

Porodila se Tamara Dragičević, malena Staša je dobila brata!

Autor: | 14/08/2019

0

Glumica Tamara Dragičević ovog 14. avgusta je postala mama po drugi put, a malena Staša je dobila brata kojem su ponosni roditelji dali ime Lazar!

Kako saznajemo porođaj je prošao bez problema, a mama i beba se osećaju dobro.

Lepa glumica, koja je u braku sa glumcem Petrom Benčinom, do poslednjeg dana pred porođaj nije mirovala. Viđala se sa prijateljima i kolegama, učestvovala u raznimdešavanjima u gradu, nasmejana i spremna da na svet donese svoje drugo dete.

- Spremna sam za porođaj, nema panike. Sve je super - rekla je nedavno ona i objasnila da ne voli da previše priča o privatnim stvarima i majčinstvu. Tamara je istakla da se njihova ćerka raduje dolasku brata.

- Izvesti dete na pravi put zahteva mnogo pažnje, strpljenja i razumevanja. Potrebno je provoditi kvalitetno vreme sa njima i da je to odvojeno vreme samo za njih. Otežava nam dodatno ovo vreme poljuljanih vrednosti. Inače ne pričam puno o privatnom životu, kada bih želela o tome da govorim vodila bih blog, ali dobro je čuti dobar savet. Ne volim da pričam u principu o majčinstvu jer svako ima svoje principe i mišljenje, svaka mama je mama za sebe - rekla je glumica nedavno za Blic.

hellomagazin.rs ATA Images