Emina Jahović velikim koracima u budućnost: Vreme je za novi početak

Emina Jahović velikim koracima u budućnost: Vreme je za novi početak

Autor: | 14/08/2019

0

Emina Jahović i turska zvezda Mustafa Sandal razveli su se početkom 2018. godine, a pevačica je sa sinovima Jamanom i Javuzom nastavila da živi u njihovom porodičnom domu u Istanbulu. Emina se sada sa naslednicima preselila u novi dom, koji je manji od prethodnog ali je sređen baš po njenoj meri i ukusu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Feb 8, 2019 at 2:45pm PST


– Emina i Mustafa su se nakon razvoda dogovorili da on ostane u kući u kojoj su živeli sa decom, a da se ona sa sinovima preseli u novi dom kada nađe odgovarajući prostor. Pevačica je pre nekoliko meseci našla kuću u komšiluku jer joj taj kvart odgovara, ali nije mogla odmah da se preseli. Opremanje novog doma i sama selidba je potrajala, pa se tek nedavno preselila. Mustafa nije pravio problem što se zadržala više nego što je dogovoreno. Emina i sinovi su prezadovoljni novim domom, a dečaci posebno, jer im je tata blizu, pa mogu često da ga viđaju – navodi izvor blizak pevačici za “Blic” i otkriva kako je Emina uredila svoj novi životni prostor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Apr 13, 2019 at 10:03am PDT


– Da se razumemo, sadašnji dom je manji od prethodnog, ali je i ovaj veliki i odiše luksuzom i glamurom. Emina ga je opremila najskupljim i najsavremenijim nameštajem, kuća sadrži dnevni boravak, kuhinju i nekoliko spavaćih soba. Ima prostrani balkon, u jednom kupatilu je džakuzi, a u dvorištu se nalazi i bazen. Ona se pošteno istrošila kako bi opremila novi dom, ali vredelo je jer izgleda kao iz magazina – priča izvor za “Blic”.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram
Tagovi: emina jahović