Internet ne zaboravlja: Kejtlin Džener ovaj blam dugo neće moći da izbriše (foto)

Internet ne zaboravlja: Kejtlin Džener ovaj blam dugo neće moći da izbriše (foto)

Autor: | 13/08/2019

0

Porodica Kardašijan-Džener još uvek uživa u čarima Italije, jer rođendanska žurka Kajli Džener je organizovana na luksuznoj jahti, a slavlje nije slavlje ako ne traje najmanje nekoliko dana.

Na okupu su svi članovi klana, sa svom decom, ali tata, odnosno sada "mama 2", Kejtlin Džener nije prisutvovala slavlju.

Ipak, da bi svojim fanovima na Instagramu pokazala kako ona i dalje misli na svoju decu, napravila je katastrofalan gaf koji dugo neće moći da izbriše, jer internet ima večno pamćenje.

Kajlin rođendan je bio desetog avgusta, a ceo klan Kardašijan-Džener je za tu priliku objavljivao fotke s Kajli po društvenim mrežama. Osim Kendal i Kortni.

Mama Kris je naravno odmah pokazala svu ljubav prema svojoj uspešnoj kćeri ovom objavom:

https://www.instagram.com/p/B0_BwckpUbF/

Kejtlin se priključila objavama napisavši: "Život je tada bio toliko jednostavan, ali dobar je i danas. Srećan rođendan mojoj maloj bebi Kajli Džener".

https://www.instagram.com/p/B1C5Ly8gm2v/?utm_source=ig_embed

Lepo to zvuči, ali Kejtlin je umjesto Kajli, objavila fotku druge kćerke, Kendal! Blam.

Ubrzo je shvatila grešku, pa je obrisala objavu. Ali post nije promakao vernim pratiocima popularnih porodica, pa zahvaljujući njima, originalna objava i dalje stoji kao podsetnik na ovu blamažu. Kejtlin je stavila novu fotku, na kojoj se ovog puta nalaze i Kajli i Kendal, uz jednostavno "srećan rođendan Kajli". 

https://www.instagram.com/p/B0_MlJgF1JX/?utm_source=ig_embed

hellomagazin.rs Guliver/Getty