Goca Tržan: Nisam od tih koji će zbog straha od javne osude propustiti sreću!

Goca Tržan: Nisam od tih koji će zbog straha od javne osude propustiti sreću!

Autor: | 13/08/2019

0

Goca Tržan je umetnik, muzičar, pevačica, glumica, majka... Oprobala se u raznim formatima. Ali, javnost nikako da se pomiri s činjenicom da već osam godina uživa u braku s Rašom Novakovićem, jer "on je mlađi za ime sveta"!

Brak s mlađim muškarcem neprekidna je tema. Šta je tu tako neobično? Kako je u vašem slučaju?

- Nemam pojma šta je tu više zanimljivo, zaista. Mi smo običan, zasad srećan par koji živi svoj život i evo već osam godina smo skupa. Najsrećnijih osam godina mog života. Ne znam zašto bih to propustila. Zato što je mlađi?! Ne, ja nisam od tih koji će zbog straha od javne osude propustiti sreću - rekla je Goca u Intervjuu za Kurir.

Koliko vas nerviraju pitanja o bivšem braku? Kada je trenutak da se kaže: dosta o tome?

- Ja sam na to stavila tačku kad sam se razvela i nije moj problem što mediji obožavaju probleme i teške priče... Ja svakako živim svoj život van medija i zato na pitanja o tome više ni ne odgovaram. Iskreno, zaboravila sam da sam i bila udata već jednom. Valjda divna sadašnjost briše ružnu prošlost.

Nedavno ste napunili 45 godina, a izgledate sjajno. Šta ste rekli sebi na svoj rođendan?

- Da, napunila sam 45 godina u julu i nemam neki osećaj da se nešto bitno promenilo. Nemam vremena da obraćam pažnju na to kako godine prolaze. Još uvek imam energije više nego mnogo mlađi ljudi, pa ne bih da je uludo potrošim na strah od starenja.

Stalno vas pitaju kako tako dobro izgledate. Pa kako?

- Paaa, vežbam, ne žderem, negujem se godinama, idem često u prirodu, imam dobre misli, više sam za života namazala na lice nego na hleb, stalno učim, mnogo čitam... i imam mladog muža - bila je iskrena Goca u razgovoru za pomenuti list.

hellomagazin.rs Miomir Milić
Tagovi: goca tržan