Džeremi Miks i Kloi Grin: Kraj nesvakidašnje ljubavne priče

Džeremi Miks i Kloi Grin: Kraj nesvakidašnje ljubavne priče

Autor: | 13/08/2019

0

Par koji je na meti kritika od samog početka njihove veze, američki model Džeremi Miks (34) i bogata britanska naslednica Kloi Grin, stavili su tačku na dvogodišnju ljubav.  Vest o raskidu je doneo izvor blizak paru za "Us Weekly", nakon što su objavljene fotografije  28-godišnje naslednice “Topshop” imperije kako ljubi misterioznog muškarca na jahti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AllNewsInc (@allnewsinc) on Aug 12, 2019 at 5:40pm PDT


-Oni su raskinuli pre dva meseca, ali još uvek su u kontaktu, rekao je izvor.

Veza američkog modela Džeremija Miksa (33), poznatijeg kao “najseksi zatvorenik na svetu” i bogate britanske naslednice Kloi Grin ponovo je u centru pažnje svetskih medija.

Džeremi Miks  poznatiji kao “najseksi zatvorenik na svetu” ima život dostojan filmskog scenarija. Kada je uhapšen njegova fotografija je osvanula na brojnim naslovnim stranama, a zbog atraktivnog izgleda žene su poludele za njim. Ubrzo su ga angažovali modni agenti, , te je ubrzo nakon izlaska iz zatvora, prošetao modnom pistom na Nedelji mode u Njujorku, radeći reviju za dizajnera Filipa Plajna. Džeremi je svoju suprugu koja ga je čekala dok je bio u zatvoru i sa kojom je proveo osam godina ostavio zbog Kloi Grin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloe green (@chloegreen5) on Dec 31, 2017 at 5:22am PST


Džeremi Miks i Kloi Grin prošle godine dobili su sina  Džejdan.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti