Tajna lepote Dženifer Aniston ima cenu, pogledajte cifru!

Tajna lepote Dženifer Aniston ima cenu, pogledajte cifru!

Autor: | 12/08/2019

0

Glumica Dženifer Aniston (50) iako lagano ulazi u šestu deceniju života, svojom lepotom pleni i definitivno izgleda mnogo mlađe za svoje godine.

Dženifer ne krije da vodi računa o svom izgledu, ali nismo ni pomišljali da je u stanju da troši baš toliko novca da bi izgledala ovako.

Ove činjenice u javnost izneo je autor knjige “Friends With Benefits”, Ian Halperin koji je procenio da na razne tretmane glumica troši oko neverovatnih 243.000 dolara godišnje!

Za ovu svotu novca lepa glumica godišnje ide na razne terapije, časove joge, lasersko tretiranje kože lica i tela, treninge...

- Ona zapravo ne traga za srećom, već to radi zbog svoje dobrobiti. I čini se da je u tome uspela - naročito u poslednjih nekoliko godina, postala je prava holivudska ikona - saznao je Halperin od izvora.

Naravno, ova svota novca je nešto što Dženifer svakako može sebi da priušti jer se njeno bogatstvo procenjuje na oko 250 milliona dolara.

Kako navodi Ian ona samo za ulja za lice i telo mesečno troši oko 1.500 dolara, za pramenove oko 1.000 dolara, a neke od top fitnes instruktora plaća do 4.000 mesečno.

Koliko je fokusirana i na svoju karijeru, govori i podatak da glumica i dalje redovno odlazi na časove glume četiri dana u nedelji, kako bi izvukla maksimum iz sebe

- Sve to u paketu, Dženifer smatra korisnim ulaganjem u sebe koje će se isplatiti - zaključuje autor knjige.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još