Potvrda iz Bolonje: Miloš Teodosić odlazi u Italiju na lečenje

Potvrda iz Bolonje: Miloš Teodosić odlazi u Italiju na lečenje

Autor: | 12/08/2019

0

Košarkaška reprezentacija Srbije na Mundobasket u Kini putovaće bez prvog plejmejkera Miloša Teodosića, a šanse da se ipak nađe na planetanom takmičenju su svedene na krajnji minimum.

Kapiten reprezentacije Srbije zbog povrede stopala neće nastupati na Svetskom šampionatu u Kini. U pitanju je upala plantarne fascije, a izgleda da je posle dodatnih pregleda utvrđeno i da je Teodosiću pukao deo tetive i čeka ga nešto duža pauza, navodi Kurir.

- U pitanju je obnovljena povreda tabanske fascije. Urađen je snimak i započete su intenzivne terapije koje će se raditi narednih par dana. Videćemo kako će stopalo da reaguje na njih, zatim će biti urađeni novi kontrolni snimci i posle toga ćemo moći preciznije da znamo koliko će Miloš morati da pauzira - kazao je doktor košarkaške repezentacije Dragan Radovanović za sajt košarkaškog saveza.

Međutim, u međuvremenu se pojavila nova informacija da će Teo u narednih par dana otputovati za Bolonju gde će nastaviti svoj oporavak od povrede uz nadzor lekara Virtusa.

Takođe, isti izvor navodi da naš plejmejker definitivno neće igrati na Svetskom prvenstvu u Kini ovog leta pa se sada čeka reakcija reprezentacije Srbije.

hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još