Oni su među najzgodnijim frajerima na svetu, a žene su ih ostavile jer su se zaljubile jedna u drugu!

Oni su među najzgodnijim frajerima na svetu, a žene su ih ostavile jer su se zaljubile jedna u drugu!

Autor: | 12/08/2019

0

Iako se trudi da sve podnese stoički, Lijam Hemsvort je slomljen nakon što ga je supruga Majli Sajrus ostavila.

Ipak, prekinuo je tišinu, mada nije mnogo rekao:

- Ne razumete kako je to - rekao je glumac za The Daily Mail Australija n/akon što je proveo dan sa bratom Krisom Hemsvortom u kući na plaži - Brate, ne želim da pričam o tome - bilo je sve što je imao da kaže.

- On je želeo dete i nije hteo da odustane ni da odlaže planove za širenjem porodice, ali Majli to baš nije imala na pameti. Srce mu se nakon toga slomilo - rekao je izvor blizak paru za Ok! Australia dodajući kako Majli u stvari i nije htela da se uda.

- Čini mi se kako su to primećivali svi osim Lijama. Njegova porodica ga je dugo preklinjala da pokuša da to shvati, ali on je verovao u Majli. Sada se oseća kao idiot - izjavio je.

https://www.instagram.com/p/B1EiYmXl5A-/

Us Weekly je je potvrdio trač, objavivši da su se nakon samo osam meseci braka Lijam Hemsvort i Majli Sajrus razišli.

- Lijam i Majli su se dogovorili da se razdvoje u ovom periodu. Kao partneri i osobe koje evoluiraju i menjaju se, oboje su odlučili da je ovo najbolje za njih i da će se u buduće fokusirati na svoje živote i karijere.

- Njih dvoje i dalje ostaju posvećeni "roditelji" svim svojim životinjama koje imaju iako će biti razdvojeni. Molimo vas da poštujete njihovu privatnost u procesu kroz koji prolaze - stoji u saopštenju koje je poslato navedenom magazinu.

https://www.instagram.com/p/B1EK19pnDGj/

Tog istog dana internet su prplavile fotografije Majli Sajrus u zagrljaju sa bivšom devojkom, suprugom bez papira, Brodija Dženera, blogerkom Kejtlin Karter, kako razmenjuju nežnosti na brodiću na jezeru Komo u Italiji. Drugarice su na letovanju sa Brendi Sajrus, Majlinom sestrom — ali njihovo "drugarstvo" je mnogo više od tračeva uz kaficu, ako je suditi po fotografijama!

https://www.instagram.com/p/B1C_T44ABql/

“Ne borite se protiv evolucije, jer nikada nećete pobediti.", napisala je Majli uz fotografije na svom Instagramu, dodavši: “Kao planina na čijem vrhu stojim, a koja je jednom bila pod vodom, povezana sa Afrikom, promene su neizbežne."

https://www.instagram.com/p/B1EkmcRJ0po/

Kao paralela sa njenom novom hit pesmom “The Climb,” Sajrus je u sledećem postu dodala: “Život je uspon... Ali je zato pogled predivan.”

https://www.instagram.com/p/B1Ek3HunsGM/

Lijam i Majli su se prvi put sreli 2009 na setu prilikom snimanja romantične komedije "The Last Song". Prvi put su se verili 2012. a onda su sve otkazali u septembru 2013. Kasnije su obnovili vezu, da bi se najzad venčali 2018. u decembru.

https://www.instagram.com/p/B1EkmChnzNE/

Što se tiče Karterove i Dženera, oni su se razišli nešto ranije ovog meseca, nakon godinu dana braka.

- Brodi Džener i Kejtlin Karter su odlučili da se prijateljski raziđu - rekao je Skot Njuman, Brodijev predstavnik za štampu i naglasio:

- Oni vole i poštuju jedno drugo, ali su isto tako svesni da je ova odluka najbolje rešenje da bi njihov odnos mogao da napreduje.

Ipak, par se u suštini nikada nije venčao, planirali su da to bude na posebnoj ceremoniji u Indoneziji, ali nisu imali dozvole za sklapanje braka.

 

hellomagazin.rs Guliver/Getty