Nikolina Pišek je lepa, ali one su još lepše! (foto)

Nikolina Pišek je lepa, ali one su još lepše! (foto)

Autor: | 11/08/2019

0

Voditeljka Nikolina Pišek poseduje ou specifičnu vrstu lepote koja je čini drugačijom od ostalih lepih žena, nije savršenih crta lica, ali je zato savršen sklad ogromnih očiju, malenog nosa, divnog osmeha i neukrotive kose uz divan ten.

Lepa, pa čak i kada je napolju visoka temperatura i vlaga...

https://www.instagram.com/p/B0dTDN1BILm/

Nikolina još uvek uživa u čarima godišnjeg odmora, a osim četvorogodišnje kćerkice Une Sofije voditeljki i njenom suprugu, Vidoju Ristoviću, ovaj se put na porodičnom odmoru pridružila i Nikolinina starija kćer Hana Cigoj.

22-godišnja Hana, koju je Nikolina dobila s bivšim dečkom novinarom Markom Cigojem, zbog studija medicine na prestižnom univerzitetu u Edinburgu često izbiva iz porodičnog doma u Beogradu, pa su Nikolini druženja s obe kćeri tim više neprocenjiva.

Iako se već sada vidi da je malena Una Sofija mamina slika i prilika, Hana je iz godine u godinu sve sličnija lepoj voditeljki, čemu svedoči i nedavna fotografija koju je Nikolina podelila na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/BymsjgXC-HK/

Fanovima je posebno zanimljiva bila činjenica da su obe devojčice povukle gene na mamu, pa obe, osim neporecive lepote, imaju gustu i kvalitetnu kosu baš poput svoje mame.

Ispod fotografije Nikolina je kćerima posvetila mudar i poučan citat iz filma 'Vučja družina' - Devojčice moje, ovako stoje stvari. Nikada ne posustajte na svom putu. Ne verujte neznancima. Niko ne zna kako bi to moglo da završi. Pošto ste lepe, budite i mudre; Vukovi mogu da se kriju iza svakog lika, mogu biti opasno zgodni, različiti, gej, šarmantni... ma kakvi god! Sada i zauvek, istina je jednostavna - sladak jezik krije najoštrije zube!

https://www.instagram.com/p/B1A8ioFhlhS/?utm_source=ig_embed

hellomagazin.rs ATA Images
Tagovi: nikolina pišek