Naučite da prihvatate razlike: Emili Ratajkovski pozirala sređena, ali neobrijanog pazuha! (foto)

Naučite da prihvatate razlike: Emili Ratajkovski pozirala sređena, ali neobrijanog pazuha! (foto)

Autor: | 09/08/2019

0

Manekenka Emili Ratajkovski (28), vlasnica jednog od najseksi tela, načisto je podelila svetsku javnost svojim najnovijim fotografijama.

Emili je poznata po svojim feminističkim stavovima, a sada je u eseju koji je objavljen u online izdanju američkog časopisa Harper's Bazaar istakla da žene imaju prava da izgledaju i ponašaju se kako žele. A u svojim stavovima je otišla i korak dalje, pa je objavila i fotografiju, urađenu za pomenuti magazin, gde je lepa, zgodna, seksi, ali sa neobrijanim pazuhom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on Aug 8, 2019 at 5:46am PDT

Svesna sam toga da je na moj pogled o tome šta znači biti žena, u mlađim danima, najviše uticala mizoginistička kultura. Čak sam sigurna da i dalje utiče na moje viđenje seksepila. No ne smeta mi jer je to nešto što sam sama odabrala. Zar to i nije bit feminizma - pravo na izbor? Žene su često posramljivane ako pokazuju i prihvataju svoju seksualnost. Ali ja se osećam najmoćnije kada sam zadovoljna sa sobom, bilo da nosim mini suknjicu ili veliku mušku trenerku. To ne mora da znači isto za svaku ženu, ali dok god je to njihova vlastita odluka, ona je i prava - napisala je Emili između ostalog u eseju i zaključila:

- Pružite ženama priliku da budu što god žele i naučite da prihvatate razlike. Dođavola s predrasudama!

 

hellomagazin.rs Guliver/Getty, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti