Dea Đurđević: O ocu nikada ne govorim

Dea Đurđević: O ocu nikada ne govorim

Autor: | 09/08/2019

0

Voditeljka Dea Đurđević (27), nakon svih nedaća koje su je zadesile u prethodnom periodu izašla je kao pobednik.

Dea je u intervjuu za republika.rs progovorila o borbi koju vodi nakon što joj je autobus otkinuo ruku, priznaje da joj nikada nije palo na pamet da će umreti, ali i navodi kako sada izgleda njen oporavak.

– Vežbe za pokretljivost leve ruke neizostavni su deo svakog mog dana. Taj trening traje gotovo tri sata. Tome treba dodati vreme za vežbe koje samostalno radim. Međutim, nije sve baš toliko dosadno. Kada radim, ustajem u pet časova i polako se spremam da bih već u šest bila na TV. Emisija uglavnom traje do 11 časova. Potom zajedno pozivamo goste za naredno jutro. Mada, ja to vreme koristim za vežbe, pa radimo na spravama, a potom sa fizioterapeutom radim na oživljavanju i osposobljavanju moje ruke. Moje svakodnevno druženje sa timom će trajati narednih godinu dana i vrlo mi je važno da mi je prijatno. Moj život je pun smeha, a to je, čini se, velika privilegija - rekla je Dea, prenosi Kurir.

Voditeljka prepričava i šta joj je sve prošlo mislima kada su joj saopštili lekari da joj je ruka otkinuta od tela, kao i kako je reagovala.

– Zastrašujuće. Veoma. Teško je to da se prihvati, ali kada su sledeće rečenice nagoveštavale mogućnost smrtnog ishoda, moja percepcija se promenila. Tada sam se prepustila doktorima. Nisam ni imala mnogo vremena za razmišljanje, te prve dane sam mnogo više provodila u operacionoj sali nego u sobi za intenzivnu negu. Povrede su se same isticale i dovodile u prvi plan. Opominjale su me svakodnevno, ali sva moja energija bila je usmerena na oporavak, a ne na razmišljanje o povredama.

U medijima se prethodnih nedelja moglo pročitati da Dea nije u najboljim odnosima sa ocem, a na pitanje da prokomentariše naslove da otac posle udesa nije došao u bolnicu da je poseti, voditeljka je kratko odgovorila.

– O ocu nikada ne govorim.

hellomagazin.rs ATA Images, Luka Šarac
Tagovi: Dea Đurđević