Kameron Dijaz: Zašto sam se povukla iz javnog života

Kameron Dijaz: Zašto sam se povukla iz javnog života

Autor: | 07/08/2019

0

Nekad omiljena glumica Kameron Dijaz već pet godina živi u medijskoj ilegali i oduševljena je životom koji vodi daleko od reflektora. U eseju koju je napisala za InStyle govorila je o svom životu koji živi daleko od očiju javnosti i priznala da joj gluma ni najmanje ne nedostaje.

View this post on Instagram

A post shared by Regarder (@regarder.ge) on Aug 7, 2019 at 5:18am PDT


- Dala sam publici više od pola svog života. Osećam da je vreme da se posvetim sebi kako bi odabrala na koji način želim da se vratim. Ako to uopšte odlučim. Ne nedostaju mi nastupi, ne nedostaje mi gluma. Što god da uradim, moram da budem strastvena jer bi inače bilo bezvredno - objasnila je glumica koja se zadnji put na malim ekranima pojavila 2014. u rimejku mjuzikla "Annie". Vreme koje je nekad trošila na glumu troši na jačanje odnosa koji je okružuju, a suprug Bendži Maden je najvažniji.

;

-Venčanje sa Bendži je bila najbolja stvar koja mi se dogodila. Moj suprug je najbolji. Divna je osoba i odličan partner. Brak je definitivno težak i traži mnogo rada,  ali treba biti s osobom koja je spremna da s tobom radi na tome. U braku nema 60-40, sve mora da se deli pola pola - napisala je Kameron i dodala kako je stvarno srećna što je pronašla svoju srodnu dušu.
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: Kameron Dijaz

Najnovije vesti