Gvinet Paltrou nakon godinu dana braka najzad odlučila da živi sa mužem!

Gvinet Paltrou nakon godinu dana braka najzad odlučila da živi sa mužem!

Autor: | 06/08/2019

0

Posle gotovo godinu dana braka, Gvinet Paltrou je najzad donela važnu odluku: Od sada će njen suprug Bred Falčuk biti njen stalni "cimer"!

Da, najzad je prelomila, posle venčanja u septembru 2018. godine, njih dvoje će najzad početi da žive zajedno. Gvinet je ove uzbudljive novosti otkrila u razgovoru za InStyle, i to u izdanju povodom 25 rođendana magazina.

- Bračni život je zaista dobar. A ovog meseca počinjemo da živimo zajedno. Obožavam svog supruga. On je briljantan i tako beskrajno dobar. Kakav je iznutra, takav je i spolja. On me podržava i podstiče u najboljem mogućem smislu. Zaista volim da budem u braku. Zabavno je - otkrila je između ostalog Gvinet.

Ali, da se prisetimo: U junu, osnivačica čuvenog Goop-a priznala je da Falčuk ne živi s njom, bez obzira što su se venčali. Kako je objasnila, više voli da provede četiri noći nedeljno kod svoje kuće, a onda "skokne" do njega.

- Svi moji prijatelji koji su u braku su mi rekli da način na koji mi živimo vuči idealno - rekla je za U.K.'s Sunday Times i napomenula- Tako da smatram da ne treba ništa da menjamo.

Ipak, to je Gvinet Paltrou, zar ne? Ona sa Krisom Martinom ima dvoje dece: Epl Martin, 15, i Mozesa Martina, 13, — a ni sa njim nije živela na konvencionalan način. Tako da danas u svojoj 46. godini, ona zaista ne brine šta će ko da kaže o njenom načinu života. U stvari, mnogo je sigurnija u sebe i samouverenija nego ikada pre.

- Četrdesete su neverovatne! Mislim, svake godine nakon 40. godine, osećam se sve bliža svojoj suštini. Sa tog stanovišta shvatila sam da je tajna dobrog života u suštini miks svega po malo. To je dobar san. Hidratacija. Pravilna ishrana i vežbanje. Bitno je ne biti toksičan. Paziti na svoje izražavanje. Biti okružen ljudima koji vas vole i koji su iskreni prema vama. Posećivati doktora Dreja—  dermatologa, ne repera—u Londonu ili Parizu, kad god imam priliku da odem do tamo. A i piće je takođe deo mog velnes programa.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: gvinet paltrou

Najnovije vesti