Pritisak javnosti je bio prevelik: Brižit Makron se u tajnosti podvrgla estetskim zahvatima?

Pritisak javnosti je bio prevelik: Brižit Makron se u tajnosti podvrgla estetskim zahvatima?

Autor: | 05/08/2019

0

Supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona, Brižit Makron se, kako pišu tamošnji mediji, već nekoliko nedelja ne pojavljuje u javnosti jer je poklekla pod pritiskom javnosti da je ogromna razlika u godinama između nje i supruga i te kako vidna, te se podvrgla estetskim korekcijama u najvećoj tajnosti.

Poslednji je put u javnosti viđena polovinom jula, kada je u pratnji supruga, francuskog predsednika Emanuela Makrona bila na tradicionalnoj vojnoj paradi u Parizu u sklopu obeležavanja Dana pada Bastilje. Samo dva dana nakon parade, Brižit Makron stigla je u privatnu kliniku American Hospital of Paris, gde je imala zakazane konsultacije s lekarima da bi dan kasnije, prema pisanju francuskih medija, već bila na operacionom stolu.

U bolnicu je stigla u mini konvoju od tri automobila, dok su je u stopu pratila najmanje četvorica telohranitelja. Sama operacija navodno je trajala čak tri sata, ali o čemu je tačno bila reč, ne zna se. Nagađa se da se podvrgla nekom od zahvata podmlađivanja, verojatno kako javnost ne bi više toliko pažnje posvećivala prevelikoj razlici u godinama između nje i supruga.

Inače, upravo ta pariška privatna klinika odavno je poznata među bogatima i slavnima koji svoje telo i lice s punim poverenjem prepuštaju tamošnjima najvećim stručnjacima.

- Operacija je prošla bez ikakvih problema, a penzionisana učiteljica napustila je kliniku iste večeri - stoji u pojedinim medijskim objavama, koji otkrivaju i kako je nakon zahvata Brižit Makron provela dva dana u Lanterni, službenoj rezidenciji u Versaju, kako bi se u potpunosti oporavila, a potom je, u pratnji supruga, otputovala u Fort Brenjankon, još jednu predsedničku rezidenciju, ovaj put na mediteranskoj obali.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: brižit makron