Jelena Karleuša ne želi da ćuti: Ne idem ovako do supermarketa sa decom!

Jelena Karleuša ne želi da ćuti: Ne idem ovako do supermarketa sa decom!

Autor: | 05/08/2019

0

 

Foto Instagram/Karleusastar

Jelena Karleuša je odavno pomerila granice scenskog nastupa i njen performans se može porediti sa nastupima nekih od najvećih svetskih zvezda, bez obzira da li volimo ili ne volimo njene pesme. Kostimi koje nosi su izazovni, prilagođeni njenom stilu koji kao performer neguje, a takve fotografije često možemo videti na njenom Instagramu.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/jelena-karleusa-hvala-mojoj-publici-zbog-koje-sam-zaplakala-mislila-sam-da-nemam-vise-ni-suza-ni-emocija-foto-video/

Ipak, jedna odevna kombinacija, koja je vrlo slična onoj koju je ponela na festivalu "Ultra", izazvala je gomilu komentara, među kojima su se našli i oni uvredljivi, koji su se dotakli i njene porodice. Jelena nije neko ko ćuti na ovakve stvari, te je shodno tome i odgovorila:

- Imam potrebu da se kratko obratim ovima koji su kao nešto šokirani mojim kostimom, pominju moju decu itd. Seljaci, ja nisam operska pevačica niti učiteljica u vašoj opštini, ja sam performer, ovo je scencski kostim koji je u skladu sa mojom muzikom i SCENOM. Ne idem ovako do supermarketa sa decom! Verujem da ste bar jednom u zivotu čuli za Bijonse, Lejdi Gagu, Rijanu, Pink, Majli itd... pogledajte njihove scenske kostime... Možda je u vašem malom mestu ovo šokantno, ali ja ne živim tu, ja nisam vi i moj život je nešto što vi možda nikada i nećete razumeti. Ali kad je već tako, idite pratite nekog drugog... smarate sa svojim malograđanskim primitivnim stavom koji mene niti će promeniti niti usporiti. Naprotiv. Tek sam počela -  u svom stilu je poručila Jelena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 4. Авг 2019. у 12:20 PDT

https://www.instagram.com/p/B0vuwi6IxPA/

hellomagazin.rs Instagram/KarleusaStar