Antonio Banderas: Kroz život svi putujemo s koferom punim bola i veličanstvenih stvari

Antonio Banderas: Kroz život svi putujemo s koferom punim bola i veličanstvenih stvari

Autor: | 05/08/2019

0

 

Život Antonija Banderasa nakon gotovo fatalnog srčanog udara više nije isti, neki prioriteti su se promenili, ali inat i želja za životom su jači od njega i teraju ga da ni na tren ne posustane.

Antonio Banderas je 2017. godine prevežen u bolnicu jer je tokom vežbanja osetio bolove u grudima. Pregledom je ustanovljeno da je španski glumac doživeo srčani udar, za kojega danas kaže da je označio prekretnicu u njegovom životu.

- To je bila prekretnica, psihološki. Ljudi imaju tu tendenciju da nakon problema sa srcem pokazuju kako su u savršenom stanju. Želite čak i više i govorite sebi da možete dobro da obavite posao. I tako sam odlučio da snimim još zanimljivih filmova - rekao je 58-godišnji glumac u intervjuu za kulturni magazin The Sunday Times-a.

Nedavno je prihvatio ulogu u filmu Pedra Almodovara 'Bol i slava', u kojem će glumiti Salvadora Maloa, režisera s telesnim poteškoćama i životom vrednim žaljenja. Film će biti objavljen 4. oktobra.

Glumac kaže da priča ovoga filma može da odjekne na ljude iz svih slojeva života, jer 'kroz život svi putujemo s koferom punim bola i veličanstvenih stvari'.

 

- Kad se osvrnete na svoj život, svako će naći nekoga s kim bi morao da se pomiri, ponekad i da traži oprost za stvari koje ste rekli i učinili, kao i za stvari koje niste rekli ili učinili - kaže glumac i priznaje da ni njegov život nije bio savršen.

 

Međutim, Banderas tvrdi da se sad posvetio govorenju samo istine i da želi da bude u potpunosti iskren prema svome životu.

- Sledeće ću godine napuniti 60 i shvatio sam da u životu postoji trentak u kojem ima mesta samo za istinu. Moj život nikad nije bio savršen i prolazim kroz sopstvena s**nja. Izazov s kojim se suočavaju svi slavni upravo je povratiti normalnost svakodnevnog života - kaže glumac i objašnjava da kad sami sebi podignete dvorac, vrlo lako izgubite kontakt sa stvarnošću, prenosi tportal.

 

- To je opasno jer počneš da misliš da si poseban, a nisi. Umetnički se povezujete s ljudima, ali to vas ne čini posebnim - zaključuje Banderas i dodaje da možeš da ispadneš i budala.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti