Kristina Radenković: Bajkovito preuređenje doma pred rođenje sina

Kristina Radenković: Bajkovito preuređenje doma pred rođenje sina

Autor: | 02/08/2019

0

Voditeljka i glumica Kristina Radenković ovo leto provodi uživajući u blagoslovenom stanju, a koliko uživa u drugoj trudnoći govori i njen Instagram profil.

Iako je već u poodmakloj trudnoći, lepa voditeljka tople dane provela je daleko od Beograda, šetajući ulicama Rima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristina Radenković (@krisradenkovic) дана 18. Јул 2019. у 2:19 PDT

Po povratku sa odmora, Kristina je u dogovoru sa suprugom Nikolom Radojevićem krenula u renoviranje njihovog doma. Kako bi prostor u potpunosti podredili naslednicima, ćerkici Tari i sinu koji će uskoro doći na svet, supružnici su započeli ozbiljne radove u njihovom domu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristina Radenković (@krisradenkovic) дана 20. Јул 2019. у 4:28 PDT

- Kristina je odlučila da renovira stan pre nego što na svet dođe sin, a dugo je razmišljala u kom smeru da oplemeni svoj životni prostor. Međutim, nije želela sama da se bavi time, pa je anagažovala arhitektu koji joj pomaže oko osmišljavanja prostora za decu. Ona je želela da u stanu, osim sobe, ćerka Tara i sin imaju mini-igraonicu koja bi se odličnu uklapala kao nastavak dečje sobe. Uz pomoć arhiteke stan će dovesti do perfekcije, a u planu je da kada bude sređivala sobu, uradi odjednom i kuhinju - piše Blic.

Kristinina želja je da sve izgleda odmereno, bez previše detalja i sa merom.

- Kristina nije zahtevna. Njoj je važno da se rokovi ispoštuju i da bude onako kako je zamislila. Dosta je gledala časopise i sajtove koje su specijalizovani za uređivanje doma, pa je tu kupila ideje. Arhitekta joj je rekao da joj se sviđaju njene ideje i da će uz male korekcije sve biti kako je zamislila - završava izvor ovog dnevnog lista.

hellomagazin.rs ATA Images, Mirko Tabašević, Instagram/krisradenkovic