Ketrin Zita Džouns u savršenoj haljini za vrelu noć u Portofinu (foto/video)

Ketrin Zita Džouns u savršenoj haljini za vrelu noć u Portofinu (foto/video)

Autor: | 31/07/2019

0

Jedan od najdugovečnijih bračnih parova u Holivudu, Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas, otputovali su u Italiju na zasluženi godišnji odmor. I pre nego što su se čamcem prevezli u Portofino gde su planirali da večeraju s nekolicinom prijatelja, paparaci su ih spremno dočekali na kopnu ne bi li izbliza uslikali slavni par. Velška glumica plenila je posebnu pažnju svojom lepotom i nenametljivom elegancijom.

Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas su i nakon 20 godina zajedničkog života nerazdvojni. Iako mnogi nisu verovali da će njihova ljubav potrajati kada su se 2000. godine venčali, Ketrin i Daglas dokazali su svima koliko je njihova ljubav jaka. Svaki slobodni trenutak provode zajedno, a svaki put kada ih paparaci uslikaju, ne mogu da skinu ruke jedno s drugog.

Isto je bilo tokom odmoru u Portofinu, gde je holivudski par viđen kako uživa u večeri u društvu nekolicine prijatelja. Prelepa Ketrin sve vreme je svog 25 godina starijeg supruga brižno držala za ruku dok su šetali prema jednom poznatom italijanskom restoranu.

https://www.instagram.com/p/B0jpYXlFHXh/

49-godišnja zvezda filmova 'Zoro: Maskirani osvetnik', 'Klopka' i 'Terminal', koja će u septembru proslaviti okrugli rođendan, za večernji izlazak je odabrala predivnu belu haljinu maksi kroja ukrašenu efektnim izvezenim detaljima u boho stilu s elementima plave boje, piše tportal.hr

Celokupan stajling slavna lepotica je začinila visećim naušnicama u obliku kapi s plavim kamenom, belim espadrilama na punu petu i kultnom torbicom od zmijske kože s potpisom modne kuće Chanel, dok je legendarni glumac za večeru obukao crne farmerice i košulju u pastelnoj zelenoj boji.

https://www.instagram.com/p/B0kosh9nxSY/

Ali i u dnevnoj varijanti Ketrin ima izuzetan izbor za šetnju obalom, belu dugu čipkanu haljinu i obavezan šešir, dok Majkl uživa u laganoj sportskoj kombinaciji s morskim motivima, naravno u plavoj boji. 

https://www.instagram.com/p/B0jIEvGHyfv/

hellomagazin.rs Profimedia