Svetle u mraku: Kajli Džener nije odolela štiklama koje obožava i Viktorija Bekam! (video)

Svetle u mraku: Kajli Džener nije odolela štiklama koje obožava i Viktorija Bekam! (video)

Autor: | 29/07/2019

0

Kajli Džener, najmlađa članica klana Kardašijan-Džener uzela je kratki predah od majčinskih obaveza te se počastila izlaskom u društvu prijateljice i devojke njenog nesuđenog zeta Skota Disika, Sofije Riči. Devojke su viđene ispred restorana The Nice Guy u Los Anđelesu gde ih je dočekao 'stampedo' paparaca.

Dok su izlazile iz restorana i ulazile u automobil, paparaci su slavnu Dženerku uslikali obučenu u pripijene crne kožne pantalone s potpisom dizajnerke Dženifer Le Kork i crni top s potpisom Alexandre Vauthier, a celokupan stajling upotpunila je skupocenom Hermes torbicom i upadljivim neonskim štiklama s potpisom modne kuće Balenciaga koje su ukrale svu pažnju.

https://www.instagram.com/p/B0eQNjJDVIk/

Identične štikle nedavno je nosila i modna ikona Viktorija Bekam. Slavna spasica nije odolela efektnom Balenciaginom modelu u neonsko zelenoj boji koje je uskladila s crnim farmerkama, jednostavnom belom majicom na kratke rukave, omiljenim sunčanim naočarima i zlatnim nakitom. Reč je o modelu 'Square Knife Pumps' koji ima četvrtastu petu i prodaje se po ceni od 950 dolara. Model je za sada dostupan u dve boje - beloj i neonsko zelenoj, ali je gotovo u potpunosti rasprodat na službenoj stranici modne kuće, prenosi tportal.hr

https://www.instagram.com/p/BzwYvoqlzO0/

Ovaj model štikli je ponela i Hejli Boldvin u martu ove godine.

hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još