Premijera: Neočekivani letnji hit Sergeja Ćetkovića i klape "Who See" (video)

Premijera: Neočekivani letnji hit Sergeja Ćetkovića i klape "Who See" (video)

Autor: | 29/07/2019

0

Sergej Ćetković ovo leto provodi radno, ne zapostavljajući svoju karijeru, pa je između mnogobrojnih nastupa, širom regiona, iskoristio nekoliko lepih julskih dana da, u Kotoru i Bokokotorskom zalivu, snimi spot za svoju novu pesmu "Pusti probleme“, i publici priredi neočekivano iznenađenje, u vidu novog letnjeg hita, koji se potpuno razlikuje od svega što je do sada snimio.

Poznat po emotivnim i elegičnim baladama, jedan od najpopularnijih regionalnih kantautora, ovog puta se odlučuje na drugačiji muzički korak i sa svojim prijateljima, Dejanom Dedovićem i Mariom Đorđevićem, poznatijim kao Deda i Noyz iz klape "Who See“, tvorcima nekadašnjeg velikog hita "Đe se kupaš“, pravi specifičnu kombinaciju pop i hip-hop zvuka, koja pesmi daje zanimljiv retro prizvuk, notu duhovitosti i pozitivne energije i svojim mediteranskim ritmom, vedrinom i šarmom osvaja na prvo slušanje.

- Poruka ove pesme je da, na trenutak, moramo da prekinemo ovaj prebrzi tempo svakodnevnice, zastanemo i razmislimo o tome šta su nam prioriteti u životu. Potrebno je da se, koliko god možemo, posvetimo sebi i dragim ljudima, zaboravimo na probleme i prepustimo stvarima zbog kojih se osećamo dobro. Okružiti se pravim ljudima, uživati u životu, usporiti i iskoristiti svaki momenat za nešto lepo, što nas čini srećnim, makar to bio samo jedan nezaboravan dan na moru sa prijateljima i porodicom. Brige neće nestati, ali moramo da pronađemo balans i sačuvamo optimizam, pozitivno razmišljanje, smeh i pogled na svet sa vedrije strane. Važno je da verujemo da će sve biti dobro, da se ne opterećujemo stvarima koje ne možemo da promenimo, a zbog kojih one važne prolaze pored nas i ne primećujemo ih. Često je, zaista, lekovito reći neka ide kako ide, neka bude kako biti mora, spakovati kofere, isključiti telefone i nekoliko dana odvojiti samo za sebe i drage ljude - ističe Sergej Ćetković i dodaje:

- Uživao sam stvarajući ovu pesmu i snimajući spot sa mojim prijateljima iz klape "Who See“, za koje smatram da su najbolji crnogorski sastav. Već dugo čekamo priliku da sarađujemo, ali vredelo je i verujem da smo napravili kvalitetnu stvar, uz koju će se, ovog leta, plesati na plažama i u klubovima širom regiona, i da će ljudi, uz nju, postati vedriji, srećniji i bolje raspoloženi.

- Sergej je naš superstar, jedan od najvećih! Kad je tako, onda je velika čast biti sa njim na istoj traci. Pesma je, otprilike, letnja opuštencija i, kao takva, nije bila pretežak zadatak, a osim toga, sa Sergejem je komunikacija veoma laka, tako da smo sve, uključujući i spot, veoma brzo završili - kažu Deda i Noyz.

Muziku za pesmu “Pusti probleme” radio je Sergej, koji je zajedno sa Dejanom i Mariom pisao i tekst, aranžman potpisuju Marko Milatović i Vladan Popović Pop, dok je direktor fotografije i reditelj spota Želimir Križov.

Poslušajte i uživajte u novom letnjem hitu!

hellomagazin.rs Event Media