Nina Badrić odlučna: Klasičnu venčanicu nisam nosila ni na svom prvom venčanju!

Nina Badrić odlučna: Klasičnu venčanicu nisam nosila ni na svom prvom venčanju!

Autor: | 29/07/2019

0

Senzualna i zansona Nina Badrić, regionalna Monika Beluči, živi život punim plućima, emocije deli samo sa publikom kroz svoje pesme, a srce poklanja retko, tek onda kada zna da ga taj neko neće slomiti. Veze čuva od javnosti, a tek ponekad zagolica znatiželju nekim detaljem koji asocira na novu ljubav...

Nina je prošle godine okončala veridbu sa Tinom Bralom, vratila mu skupoceni prsten i stavila tačku na vezu koja je išla ka braku.

Ali, ubrzo objavljuje spot u kojem stoji ispred crkve u haljini koja podseća na venčanicu. U razgovoru za Blic otkrila je da li planira da stane ponovo pred oltar i da svatove zaseni pojavom u belom.

- Što se eventualnog venčanja tiče, ako to ikad više napravim, niko neće znati. U spotu sam u beloj haljini, a klasičnu venčanicu nisam nosila ni na svom prvom venčanju - kaže lepa Nina.

Iako važi za jednu od najlepših žena na estradi, Nina izgleda nikako ne uspeva da pronađe muškarca koji bi mogao da isprati njen život. Nakon razvoda od prvog supruga Bernarda Krasnića 2009. godine, pevačica je pokušavala da pronađe istinsku ljubav, ali za sada bez srećnog kraja. Za pomenuti list je otkrila koliko joj je bitno da bude ispunjena na emotivnom planu:

- Za sreću u životu svakako je važna ljubav, u kojem god ona obliku bila - prema partneru, sestrama, prijateljima, majci i ocu ili poslu kojim se baviš. Moram priznati da sam jako srećna jer je moj život zaista ispunjen ljubavlju. I moja sreća ne zavisi od partnera. Ako se desi prava priča u životu - super, ako ne - isto super. Srećna sam.

U medijima je nedavno odjeknula vest da Nina odavno planira da se ostvari u ulozi majke, a sada intenzivno razmišlja o usvajanju deteta. Na pitanje ima li istine u ovim navodima, pevačica je bila tajnovita.

- Mislim da su takva razmišljanja u potpunosti deo jedne privatnosti, bilo da se radi o meni ili bilo kojoj drugoj ženi - kratko je prokomentarisala Badrićeva.

Pevačica koja je nedavno napunila 47. godinu i dalje pleni harizmom i lepotom, međutim priznaje da nema puno udvarača.

- Muškarci su uvek bili plašljivi da priđu ili da mi se udvaraju - priznaje Nina.

Između nastupa Hrvatica redovno bira egzotične destinacije za odmor, a nedavno je posetila i ostrvo Neker na Karipskom moru, čuvenu destinaciji na koju dolazi svetska elita, kako bi prisustvovala glamuroznoj proslavi rođendana prijateljice Sandre Meljničenko.

- Svako putovanje ispunjava. Čitala sam da su putovanja izvor najlepših emocija u ljudima i da su ljudi koji puno putuju zadovoljniji i srećniji i slažem se s tim. Sa putovanja uvek pamtim drage ljude koje sam srela.

https://www.instagram.com/p/B0G_ImHFxOX/

Popularna pevačica uz druge velike zvezde će nastupiti na Music Week festivalu u Beogradu, koji se održava od 23. do 25. avgusta na Ušću, a u okviru platforme Cloud. Ona će pevati drugog dana i priznaje da ima tremu.

- Nećete verovati, ali tremu imam uvek. Nije to trema u klasičnom smislu, već uzbuđenje uoči nastupa. Takođe, Ušću se posebno veselim. Koncert pod letnjim vedrim nebom - neprocenjivo. Srećna sam što će moći da dođe i puno dece jer koncert počinje u normalne sate - kaže Nina za Blic i dodaje da će i sama ostati na festivalu da uživa u koncertima ostalih kolega:

- Sigurno ću malo škicnuti i ostale izvođače. Volim festivale, odlična je to prilika i da neka nova publika upozna mene.

hellomagazin.rs Jelena Balić
Tagovi: nina badrić