Da susedi znaju gde im je mesto: Megan i Hari imaju šokantnu listu zabrana i za komšije

Da susedi znaju gde im je mesto: Megan i Hari imaju šokantnu listu zabrana i za komšije

Autor: | 28/07/2019

0

Princ Hari i vojvotkinja Megan su nesporedno pred rođenje sina Arčija napustili kraljevsku palatu, i u Vindzoru, u Frigmor Kotidžu uredili svoj dom. Na taj korak su se odlučili kako bi imali više privatnosti, pišu britanski mediji,a spisak zabrana koji je dostavljen njihovim susedima, šokirao je javnost.

Razgovor je dozvoljen samo ako im se Hari i Megan obrate prvi,a i tada nije dozvoljeno čavrljanje; kraljevske pse ne smeju da maze čak i ako dođu do njih, a njihov sin Arči je tema koju moraju da izbegavaju.  Ovaj spisak je šokirao susede koji tvrde da nikada ništa slično nisu doživeli.

- Ovo je neverovatno. Nikad nismo čuli za tako nešto. Svako ko živi na imanju radi za kraljevsku porodicu i zna kako treba da se ponaša. Nikad nismo dobili takve upute za kraljicu, a sad Megan i Hari postavljaju zabrane – izjavio je jedan od suseda. Ipak, iz kraljevske palate demantuju da su princ Hari i vojvotkinja Megan pisali zabrane.

- Vojvoda i vojvotkinja nisu znali za taj spisak i nisu odgovorni za njegov sadržaj – izjavio je predstavnik za medije Bakingemske palate.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još