Odnos Lenke i Radeta zapao u krizu: Poslednja saradnja bračnog para Šerbedžija

Odnos Lenke i Radeta zapao u krizu: Poslednja saradnja bračnog para Šerbedžija

Autor: | 27/07/2019

0

Novi upravnik Beogradskog dramskog pozorišta, reditelj Jug Radivojević, za samo dva meseca napravio je velike promene, pa će kao prvu premijeru ovog leta na Brionima imati dramu "Ko se boji Virdžinije Vulf" u koprodukciji s teatrom Ulisis.

Predstavu režira Lenka Udovički, a glavnu ulogu tumači Rade Šerbedžija, koji sa suprugom sarađuje možda poslednji put.

- Imali smo brojne krize, ja sam u jednom trenutku mislila da je to poslednji komad na svetu koji bi bračni par smeo da radi zajedno. Pitala sam se hoćemo li Rade i ja dočekati premijeru zajedno jer, naravno da kad uđete u jedan komad, on postane i deo vašeg života. To ima i zabavnu notu, jer poslednjih nedelja često privatno između četiri zida iskače "Ko se boji Virdžinije Vulf", počeli smo da komuniciramo kroz replike Džordža i Marte i više se ne zna kad smo u komadu, a kad van njega - kaže Lenka. za Kurir.

Pre publike u Beogradu, predstavu će videti publika na moru na tvrđavi Minor na Malom Brionu od 20.30 časova, a pretpremijere biće igrane 27. i 28. jula, dok će premijera biti izvedena 29. jula. Reprize su zakazane za 30. i 31. jul, ali i 3. avgust 2019. godine.

Inače, Rade Šerbedžija, koji danas puni 73 godine, svoju drugu suprugu Lenku, glumicu i rediteljku s kojom ima tri ćerke, upoznao je u Subotici 1990. na jednom festivalu.

hellomagazin.rs ATa Images, Stefan Tomašević

Najnovije vesti