Megan Markl i princ Hari nisu omiljeni u komšiluku: Ovako nešto nismo doživeli!

Megan Markl i princ Hari nisu omiljeni u komšiluku: Ovako nešto nismo doživeli!

Autor: | 27/07/2019

0

Kada vam se u komšiluk dosele članovi kraljevse porodice nije baš jednostavno, mada, neki od njih su predusretljivi, vole da ćaskaju s komšijama, da se druže, ali ne i Megan Markl i princ Hari!

Komšije princa Harija i Megan Markl nisu baš srećni zbog pravila koja su im nametnuta jer vojvode žive u njihovom kraju. Naime, britanski mediji tvrde da im je zabranjeno da razgovaraju s članovima kraljevske porodice koji žive u Frogmor Kotidžu.

Takođe, ne smeju da diraju njihove pse niti da nude da pričuvaju bebu Arčija. Ta pravila je navodno izneo zaposlenik kraljevske porodice, ali iz palate tvrde da oni nikada nisu dali takve instrukcije. Ali lokalno stanovništvo nije presrećno zbog ove situacije.

- Nikad nismo čuli ništa slično. Svako ko živi na imanju ujedno i radi za kraljevsku porodicu i zna da se ponaša s poštovanjem. Ovako nam nešto nikad nije rečeno za kraljicu, ona je jako srećna kad ljudi dođu da je pozdrave - kaže izvor za britanske medije.

Komentatatorka kraljevske porodice, Ingrid Sivard tvrdi da je razlog toga to što Hari i Megan žude za privatnošću. Kazala je kako je čudno što se vojvode od Saseksa protive pristojnom ponašanju i dobrosusedskim odnosima. Napominje da je u Britaniji najnormalnije reći komšijama 'dobro jutro' i pomaziti psa.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još