Kao dobro vino: Zašto dame iz kraljevske porodice tako lepo stare

Kao dobro vino: Zašto dame iz kraljevske porodice tako lepo stare

Autor: | 26/07/2019

0

Od kako su se pojavile sumnje da se vojvotkinja Kejt podvrgla estetskoj hirurgiji i ubrizgala botokos u lice, oglasili su se brojni bjuti eksperti i dermatolozi da objasne kako to da dame iz kraljevske poroodice tako dobro stare.

S obzirom na činjenicu da je kraljica Elizabeta oduvala 93. svećicu na torti, a izgleda znato mlađe, mnogi su se zapitali u čemu je njena tajna.  Stjuart Majl, vodeći ejdžing ekspert u Velikoj Britaniji, kaže da kraljice ne mari mnogo za lice, ali da se njena životna discplina na njemu ogleda.

-Kraljičin dobar izgled je rezultat njene životne discpline, ona je umerena u hrani i piću, a svoj stil godinama ne menja.  Nosi vedre boje, koristi toplu šminku, i gotovo uvek je nasmejana. Uprkos godinama ona nije izgubila ni smisao za humor, rekao je Stjuard a onda i otkrio u čemu je tajna blistavog tena vojvotkinja Kejt i Megan.

-One pripadaju generaciji dama koje rano počinju da vode računa o izgledu kože i znaju koliko su važne kreme sa zaštitnim faktorom. Obe imaju svež, mladalački ten. Kejt, kao i njena majka, koristi ulje od šipka za lice, dok Megan uvek koristi prajmer zbog čega joj lice izgleda sveže -zaključio je Stjuart

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još