Porodica na prvom mestu: Jelena Karleuša dobila nov auto od supruga! (video)

Porodica na prvom mestu: Jelena Karleuša dobila nov auto od supruga! (video)

Autor: | 25/07/2019

0

Jelena Karleuša je sa ćerkama Atinom i Nikom otputovala u Kinu kod supruga Duška Tošića, a da je porodica na prvom mestu i da je ni jedan skandal ne može slomiti pokazala je najnovijim objavama na instagramu.

Bračni par je odlučio da sve što se dešavalo ostave za sobom i daju novu šansu svojoj ljubavi, jer bez obzira na sve, na prvom mesti prioriteta je porodica i njihove ćerke.

Duško Tošić je svoju suprugu Jelenu, decu Atinu i Niku, sestru Katarinu i sestričinu Anju častio luksuznim odmorom u jednom od najskupljih hotela u Kini "Galaksi Makao".

- Noć u kraljevskom apartmanu ovog kompleksa košta 1.500 evra. Devojčice su uživale u brojnim bazenima i toboganima, a Karleuša i Tošić su posećivali šoping-molove, spa centre, kockarnice... - ispričao je izvor za Informer.

Prema njegovim rečima, JK i Duško su odlučili da više ne pominju skandale zbog kojih su se umalo rastali! Oni su zbog svojih naslednica rešili da sačuvaju porodicu.

- Duško je rešio da svoju porodicu obraduje automobilom "tesla model iks", čija najskuplja verzija košta 140.000 evra. Svi zajedno posetili su salon automobila u Gvangžuu, a za oko im je odmah zapao električni auto. Atina i Nika su se oduševile autom sa vratima koja se podižu uvis, što se u svetu automobilizma popularno naziva "galebova krila", a Jelena je izabrala da taj automobil bude u beloj boji - priča izvor.

https://www.instagram.com/p/B0S1X8ylENw/

I Dušku se svideo ovaj model "Teslinog" automobila jer je bezbedan i poseduje autopilot. On je prijatelju oduševljeno pričao o karakteristikama novog auta, koji je poklonio supruzi.

- Duško mi se pohvalio da je to najsigurniji i najbrži SUV model u istoriji, da ima mesta za sedam osoba i da je dug više od pet metara, što je idealno za veliku porodicu. Pričao je i da ima ugrađenu bezbednosnu tehnologiju automatskog kočenja u slučaju opasnosti od sudara. Kazao je da će taj auto voziti Jelena, ali da će i on često biti za volanom - ispričao je izvor pomenutog lista.

https://www.instagram.com/p/B0Qz1eRBX-u/

hellomagazin.rs Instagram/KarleusaStar

Pročitajte još