Za Milana Kalinića broj 13 znači sreću

Za Milana Kalinića broj 13 znači sreću

Autor: | 21/07/2019

0

Dovoljno je da ponekad objavi fotografiju sa suprugom Sandrom pa da svi pomisle da je Milan Kalinić najveći srećnik na planeti. Zgodna plavuša i popularni televizijski voditelj i glumac ovog 21. maja proslavili su 13. godišnjicu braka, koji je, ispostavilo se, „ispao” upravo onakav kakav je Milan priželjkivao da bude – sve snažniji kako vreme prolazi.

U njemu su dobili kćerku Teu i sina Vuka i, iako roditeljstvo smatra najtežim poslom na svetu, ponosni tata često ističe koliko mu znači što njegova deca rastu u dobre i poštene ljude.

- Hvala vam na čestitkama – rekao je Milan, ljubazno se zahvalivši i na predlogu da se sa Sandrom slika za Hello! povodom bračnog jubileja.

- Već duže vreme ne pričam za medije, imam razlog što je tako. Ako se predomislim, prvi ćete to znati, jer sam sa vama imao lepu saradnju - dodao je šarmantni voditelj.

A da je oženio ne samo lepoticu već i prijatelja za ceo život, otkrio je nedavno.

- Kad smo se Sandra i ja „muvali”, nisam mogao da znam kakav je čovek. Sad, kad je prošlo mnogo godina, srećan sam što pored sebe imam pravog prijatelja, odličnu majku svojoj deci. Posebno me iznenađuje kakav odnos ima sa mojom porodicom. Ponekad pomislim da moja majka trenutno više voli Sandru nego mene. S druge strane, i ja se odlično slažem sa njenima. A to sve je zaista mnogo bitno da bi brak bio uspešan, iz godine u godinu sve čvršći.

https://www.instagram.com/p/BpfPNchCRzR/

Ranije je, baš za „Hello!”, priznao kako je potpuno uveren da mu je Sandra suđena.

- Kada smo počeli da se zabavljamo, ispričala mi je da smo se nas dvoje tri puta sreli pre nego što smo se upoznali. Prvi put na plaži, kad sam je namerno pogodio loptom, čega se odlično sećam, ali ne i njenog lika. Drugi put u pozorištu posle jedne moje predstave, kad sam njoj i njenoj prijateljici, koja nam je kasnije postala venčana kuma, dobacio da bi i one mogle da uzmu autogram a ne samo dečica koja su bila oko mene. Treći put desio se na rođendanu mog prijatelja Dragana Stojkovića Piksija. Iako sam nevoljno otišao jer sam tek bio završio sa treningom, te večeri sam je upoznao, što je definitivno bila treća sreća. Mogu da kažem nešto što pre nekoliko godina nisam mogao, ali sad sam sve sigurniji u to da ću sa njom biti do kraja života. Kad budem ispuštao poslednji dah, želim da Sandra bude pored mene, kao lepa bakica koja me voli, miluje i neguje, sa saznanjem da smo celog života bili zajedno i da nam niko ništa nije mogao.

https://www.instagram.com/p/BiOoTHyH8Bp/

Njihov odnos je iz godine u godinu dobijao na kvalitetu zahvaljujući tome što su odrasli u sličnim porodicama, ali i činjenici da je Sandra, koja je od prvog dana razumela Milanovu specifičnu konverzaciju, veoma tolerantna.

- Izuzetno je poštujem i neizmerno volim zbog poverenja koje mi ukazuje. S druge strane, ni ja nisam ljubomoran, niti posesivan, obožavam kad se dotera i ako nije sa mnom. Volim da izgleda što atraktivnije, da je hvale i daju joj komplimente. To i ja činim neprestano. Moraš to da radiš, jer ako takve stvari počnu da se podrazumevaju, ona će ih svesno ili nesvesno potražiti na drugoj strani i to će početi da joj prija. Ja sam taj koji ništa ne podrazumeva, volim svojoj ženi da dam kompliment i da se ponašam kao da je vidim prvi put, što je lako jer Sandra to jednostavno budi u čoveku – istakao je Milan.

 

Zorica Zarić ATA Images
Tagovi: milan kalinić