Oksana Voevodina neće biti sultanija i kraljica, ona razvod ne priznaje! (video)

Oksana Voevodina neće biti sultanija i kraljica, ona razvod ne priznaje! (video)

Autor: | 21/07/2019

0

Oksana Voevodina (27) je nekadašnja mis Rusije koja se pre godinu dana udala za 23 godine starijeg sultana Muhammada V, koji je u tom trenutku bio i kralj Malezije.

Pre samo dva mesece Oksana je rodila dečaka, presrećna je vesti objavila na svom Instagram nalogu, jer ju je put od izbora za mis odveo u palatu gde je smatrala da će udajom dobiti titulu sultanije, ali i kraljice.

Međutim, bajka koju je priželjkivala se nije ostvarila. Pre četiri nedelje je ozvaničen razvod, a kralj je abdicirao zbog, kako se spekuliše, njenih snimaka iz "realnog života" gde vodi ljubav pred kamerama.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/ljubav-sa-rokom-trajanja-razveli-se-misica-kralj-malezije-video/

Međutim, Oksana ne priznaje razvod iako su advokati bivšeg kralja Malezije, sultana Muhammada V, potvrdili su kako se on razveo od ruske kraljice lepote i kako je njoj to saopšteno još pre četiri nedelje. Uprkos svemu, 27-godišnja Oksana tvrdi kako je sve to provokacija i da se ona od njega nije razvela.

Advokat Koh Tien Hua iz Singapura, koji tvrdi da radi po sultanovom nalogu, potvrdio je da je razvod obavljen prošlog meseca po šerijatskom zakonu. 'Gospođa Rihana je obaveštena da je 22. juna 2019. napravljen neopoziv razvod braka, a kopija papira poslata joj je preko njene advokatske kancelarije Alexandera Dobrovinskyjeg & Partners of Russia.'

Ipak, ona je pre tri dana objavila video s nekadašnjim kraljem, na kojoj par ne krije sreću i zaljubljenost, ali nepoznato je kada je isti nastao. To je poslednji deo nedovršene slagalice u ljubavnoj priči njihovog vladara i mlađane ruske lepotice koju stanovnici Malezije nikako nisu prihvatali.

https://www.instagram.com/p/B0Bnj6YlZDx/

hellomagazin.rs Instagram/rihanapetra

Najnovije vesti