Zahtevni treninzi i kvalitetna ishrana tajna su savršenog izgleda Sare Jo

Zahtevni treninzi i kvalitetna ishrana tajna su savršenog izgleda Sare Jo

Autor: | 19/07/2019

0

Jedna od trenutno najpopularnijih pevačica Sara Jo ovih dana radi punom parom. Njena najnovija pesma "Mili, mili" osvojila je srce publike za kratak period i sada je jedna od numera koja se najglasnije peva na nastupima.

Da Sara iz dana u dan izgleda sve bolje primetili su mnogi, a brojni pozitivni komentari na njenom Instagram profilu samo idu u prilog tome. Zanimljivi odevni komadi, smele frizure i šminka, i atraktivan izgled izdvojili su je. Mlada pevačica redovno trenira, kako zbog nastupa koji su često vrlo zahtevni tako i zbog samog zdravlja, što svakako doprinosi njenom izgledu.

- Trudim se da redovno vežbam, ali ovih dana je to dosta težak poduhvat. Letnja sezona je rezervisana za festivale i nastupe pa imam baš dosta obaveza. Ali sve je stvar dobre organizacije i volje, tako da se zaista uvek potrudim da odradim kratak trening ili bar da izađem pola sata napolje i istrčim rutu - otkriva Sara i dodaje da je trčanje opušta i pomaže joj da razbistri um.

Kako kaže, redovan trening i kvalitetna ishrana su tajna njene dobre forme. Kad se odluči za trening na otvorenom to je onda trčanje ulicama Beograda kada voli da to bude u društvu, i kada se uglavnom prilagođava ekipi.

- Volim da uvek izgledam dobro. Bilo da sam na sceni, kafi sa društvom ili da trčim pored reke.

Kada nije na ulicama grada, Sara trenira krosfit koji je možda i najzaslužniji za njenu dobru formu i savršenu figuru.

- Posle krosfit treninga vidim najbolje rezultate što me uvek dodatno motiviše. Ovaj tip treninga sam zavolela baš zbog toga što su vežbe koje radim jako energične i zato što ni jedan trening nije isti. Upravo takvi treninzi, vrlo intenzivni i zahtevni, su nešto što meni najviše prija i odgovara i što se na kraju pokazalo kao najefikasnije.

Sara je za kraj otkrila da uskoro planira i kraći odmor kako bi napunila baterije i nastavila sa nastupima koji je još očekuju u toku ove godine.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević, Ata Images

Pročitajte još