Tom Ford, nakon pafrema i make up kolekcije, izbacuje i liniju za negu kože

Tom Ford, nakon pafrema i make up kolekcije, izbacuje i liniju za negu kože

Autor: | 19/07/2019

0

Svetski poznat dizajner Tom Ford uzburkao je javnost ovih dana kada je obelodanio da izbacuje i linuju proizvoda za negu kože.

Naime, svima je poznato da je Ford pre 13 godina napravio pravi bum izbacivši svoju liniju parfema. Zatim je 2011. otišao korak dalje i oduševio svojom make up kolekcijom.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TOM FORD BEAUTY (@tomfordbeauty) дана 10. Мај 2019. у 10:20 PDT

Izgleda da tu nije želeo da se zaustavi, pa svetska javnost ovih dana sa nestrpljenjem iščekuje i proizvode za neku kože, za koje je najavljeno da sadrže proverene i kvalitetne sastojke.

Kako navode strani mediji, Tom Ford se udružio sa velikim "Estée Lauderom" kako bi pokrenuo beauty liniju pod nazivom Tom Ford Research. 

Kako bi se osigurao da će njegovi beauty proizvodi biti precizno formulisani Ford je zatražio, a odmah i dobio, vlastitu laboratoriju od Estée Laudera. Nakon 75 različitih kombinacija formulacija, njegova prva dva proizvoda, krema i serum, za nekoliko nedelja stići će na police Tom Ford radnji u Americi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TOM FORD BEAUTY (@tomfordbeauty) дана 7. Мај 2019. у 11:49 PDT

Oba proizvoda sadrže kofein dobijen iz japanskog zelenog čaja i retki beli "porculanski" kakao. Osim kofeina, u proizvodima su i još neki visokokvalitetni sastojci poput mlečne kiseline, peptida i hijaluronske kiseline koja odlično hidrira kožu.

Nakon kreme i seruma, u proleće 2020. godine Ford će predstaviti još tri svoja nova proizvoda, piše svetska štampa.

hellomagazin.rs Guliver/Getty, instagram
Tagovi: tom ford

Pročitajte još

Najnovije vesti