Prijanka Čopra ostavlja bez teksta: Savršena žena slavi rođendan

Prijanka Čopra ostavlja bez teksta: Savršena žena slavi rođendan

Autor: | 18/07/2019

0

Najpoznatija indijska lepotica i top model Prijanka Čopra danas slavi 37. rođendan. Bivša najlepša žena sveta koja je publiku nanovo očarala ulogom u filmu "Čuvari plaže", rađenom po istoimenoj hit seriji iz devedesetih godina prošlog veka, od sredine jula odmara u Toskani. Sa njom je suprug, američki muzičar Nik Džonas, a njihovi prijatelji tvrde da je par, koji se ne razdvaja od kad su se prošle godine venčali, jednako zaljubljen kao prvog dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on Jun 27, 2019 at 1:52pm PDT


Nik joj pravi društvo gde god da krene, pa ne čudi što je, samo šest dana ranije, učestvovao u rođendanskoj zabavi Prijankinog, sedam godina mlađeg, brata. Glumicu su mnogi proglasili vlasnicom najsavršenijeg tela, a ona s vremena na vreme brojne pratioce na društvenim mrežama počasti svojim fotografijama u kupaćem kostimu. To zadovoljstvo im je priuštila i nedavno, kad se u jednodelnom, bež kostimu slikala u bazenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on Jul 7, 2019 at 3:46am PDT


Još jednom je pokazala da uprkos tome što u enormnim količinama uživa u pici i hamburgerima, na kojima bi, kako je jednom izjavila, mogla da živi, nema ni gram viška. Uz to, većina njenih obožavalaca iz dana u dan komentariše da bolivudska zvezda dugo nije bila sretnija i zadovoljnija svojim životom. 

Zorica Zarić Guliver/Getty, Instagram