Kevin Spejsi oslobođen optužbi za seksualni napad, tužba je odbačena

Kevin Spejsi oslobođen optužbi za seksualni napad, tužba je odbačena

Autor: | 18/07/2019

0

Holivudska legenda Kevin Spejsi je bio optužen za navodni seksualni napad na 18-godišnjeg radnika iz jednog restorana koji se prema njegovim navodima desio 2016. godine na ostrvu Nantuketu.

Američki tužitelji objavili su u sredu da su odustali od kaznenog progona holivudskog glumca Kevina Spejsija za navodni seksualni napad na 18-godišnjaka u baru u Nantuketu pre više od tri godine, prenose američki mediji. Kancelarija tužioca okružnog suda u Nantuketu u Masačusetsu objavila je da odustaje od kaznenog progona zbog “nedostupnosti oštećenika u svojstvu svedoka”, piše The Hollywood Reporter.

Spejsi (59) je bio optužen za navodni seksualni napad na 18-godišnjeg radnika restorana 2016. godine na ostrvu Nantuket. Na saslušanju pre nedelju dana, oštećeni je odbio da svedoči o tome da li je obrisao svoje sms poruke koje je slao Spejsiju. Prošle godine, mesec dana nakon pokretanja kaznenog postupka, majka navodne žrtve na konferenciji za novinare optužila je Spejsija da je seksualno napastovao njenog sina pošto mu je kupio alkohol. U Sjedinjenim Državama nije legalna konzumacija alkohola za mlađe od 21 godine starosti.

Oskarovac Spejsi u međuvremenu se našao na meti višestrukih optužbi za seksualno uznemiravanje i napastovanje. Netflix, na kojem se prikazuje televizijska serija “Kuća od karata” u kojoj je Spejsi imao glavnu ulogu, takođe je prekinuo sve veze s glumcem.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: kevin spejsi