Zašto Jelena Đoković nije bila na finalu Vimbldona?

Zašto Jelena Đoković nije bila na finalu Vimbldona?

Autor: | 17/07/2019

0

Finalni meč na terenima Vimbldona ostaće upamćen po petosatnoj borbi dva titana, dva majstora belog sporta, iz koje je kao ppbednik izašao Novak Đoković.

Na tribinama su bili njegovi roditelji koji su ga bodrili, publika koja je navijala za Rodžera Federera, ali njegove najveće podrške ovoga puta nije bilo. Jelena Đoković nije bila na finalnom meču, ali je zato maleni Stefan jedva dočekao da nakon završetka turnira dođe kod tate i nije želeo da se odvaja od njega.

U medijima su odmah krenule spekulacije o razlogu jeleninog nepojavljivanja, ali kao što obično biva, razlog je više nego jednostavan.

https://www.instagram.com/p/Bz-i_LuAs63/

Po pravilima Vimbldona deca mlađa od pet godina nemaju pravo prisustva na mečevima, tako da je Stefan tek posle dugog čekanja došao do Novaka nakon meča i odbio da se vrati kući sa babom i dedom i ostavi oca da ode na konferenciju za medije. Jelena je ostala sa malenom Tarom u njihovom stanu u Londonu.

https://www.instagram.com/p/Bz87QnfJcPw/

- Jelena i Novak unazad nekoliko meseci nemaju dadilje. U pomoć im priskaču bake i deke, sa kojima Tara i Stefan obožavaju da provode vreme. U London su u sredu zajedno sa Jelenom i decom doputovali Novakovi roditelji Srđan i Dijana i dogovorili su se da finalni meč gledaju oni, a da Jelena ostane kod kuće sa Tarom koja je prehlađena i Stefanom. Njihova kuća u kojoj borave u Londonu je udaljena samo nekoliko stotina metara od terena tako da je bilo praktično da Stefan dođe posle meča i vidi Novaka - ispričao je izvor Kurira, blizak porodici napomenuvši da se mala četvoročlana porodica sprema na zaslužen odmor.

https://www.instagram.com/p/ByDYhfxHuFS/

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još