Novak nakon istorijske pobede: Bio je to meč za vek vekova, a trava je bila ukusnija nego ikad!

Novak nakon istorijske pobede: Bio je to meč za vek vekova, a trava je bila ukusnija nego ikad!

Autor: | 16/07/2019

0

Nakon petosatne borbe na teniskom terenu Vimbldona, Novak Đoković je zahvaljujući svom inatu i volji uspeo da savlada moćnog Rodžera Federera i osvoji svoju petu titulu. Ni malo laka borba, ni malo lak protivnik i publika koja nije bila na njegovoj strani, nisu uspeli da ga spreče u nameri da uzme pehar.

Kada su se utisci nakon ovog spektakularnog trijumfa malo slegli, Novak je na društvenim mrežama podelio svoje impresije.

- Bio je to meč za vek vekova. Meč koji ću doživotno pamtiti i prepričavati svojoj deci. Večna zahvalnost Nebesima što su mi dozvolili da budem deo ovakvog spektakla. U ovo meču je svega bilo. Poštovanje Federeru na velikoj borbi. Tenisko “Putovanje” u poslednjih 12 meseci je stvarno bilo fascinantno. Vraćanje tenisu od povrede, želja da se dostigne nivo tenisa koji bi mi dozvolio da se takmičim za najveće trofeje u tenisu. Vera u sebe, upornost, posvećenost i velika podrška mojih bližnjih su mi dozvolili da budem ovde danas. Blagosloven sam i veoma sam svestan toga.
Bilo je zadovoljstvo stvarati istoriju na drevnim terenima Wimbledon-a i deliti teren ponovo sa legendom našeg sporta. Nastaviću da sanjam da budem deo ovako nezaboravnih trenutaka u budućnosti. Uzgred, trava je bila ukusnija nego ikad
- napisao je Đoković.

https://www.instagram.com/p/Bz9ymHRnnLJ/

hellomagazin.rs Guliver/Getty