Milica Pavlović nepoverljiva: Dečka bih već na prvom sastanku stavila na poligraf

Milica Pavlović nepoverljiva: Dečka bih već na prvom sastanku stavila na poligraf

Autor: | 16/07/2019

0

Pevačica Milica Pavlović ne krije da već duže vreme nema sreće u ljubavi. Jednostavno joj ne ide od ruke da pronađe srodnu dušu, a vemenom je shvatila zbog čega je to tako.

Milica priznaje da joj prilaze samo pogrešni muškarci, ali veliki problem je i to što je ona nepoverljiva.

– Možda je problem u meni. Veoma sam nepoverljiva, pa se prema udvaračima ponašam kao advokat ili sudija. Odmah imam milion i jedno pitanje, što ih sigurno uplaši, pa sami shvate da je bolje da pobegnu dok je vreme. Verujte mi, da mogu, ja bih dečka već na prvom sastanku stavila na poligraf, da budem sigurna da li govori istinu ili me laže – rekla je Milica za Informer i dodala da muškarci baš i ne hrle ka njoj.

– Ne mogu da kažem da mi prilazi mnogo muškaraca, ali oni koji imaju hrabrosti za to su uglavnom pogrešni. Odmah u startu shvatim da to nije prava priča za mene. Lakše mi je da veze osuđene na propast sasečem u startu, nego da gubim vreme i živce. Mom muškarcu će jedina obaveza biti da me čuva, mazi i pazi – iskrena je Milica, koja je više puta do sada i javno isticala da nema problema sa tim da muškarac zarađuje manje para od nje.

hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti