Ogroman dijamantski prsten Mirke Federer zasenio publiku na Vimbldonu

Ogroman dijamantski prsten Mirke Federer zasenio publiku na Vimbldonu

Autor: | 15/07/2019

0

Ako ste kojim slučajem imali sreće i pratili finalni meč između Rodžera Federera i Novaka Đokovića na Vimbldonu, vrlo verovatno da vam je bljesak sa ruke Mirke Federer barem na trenutak odvukao pažnju!

Odbljesak koji je dolazio sa masivnog vereničkog prstena na ruci gospođe Federer ne bi bio ništa novo ni čudno, da nije barem dva puta snažniji. Mirkin verenički prsten je postao zamašniji i uvećao se za par dijamanata, a kako se priča unikatan je rad brazilskog majstora juvelira H. Sterna.

Dijamantski prsten neobično sečenog kamena, uokviren je zmijolikom niskom sitnih dijamanata, ukomponovanih u belo zlato i platinu. Ovaj prsten je u stvari njen prvobitni verenički prsten koji je dograđen i sada izgleda zaista spektakularno.

Embed from Getty Images

Mirka inače voli da na mečeve ponese neki od spektakularnih komada nakita, kao na primer neverovatan prsten sa retkim žutim dijamantom koji je nosila na finalu Vimbldona 2015. godine.

Ova simpatična majka četvoro dece je ove godine bila zapažena na turniru i zbog linije koju je doterala, ali i vrlo zanimljivih odevnih kombinacija.

Za finalni meč je obukla romantičnu haljinu floralnog uzorka, sa diskretnim čipkanim karnerima i asimetričnom suknjom, njenog omiljenog australijskog brenda Zimmermann, koju je upotpunila jaknom od svetlog teksasa.

Haljina je koštala 965 evra, ali je na sniženju po "povoljnoj" ceni od 680 evra!

https://www.instagram.com/p/Bz6QyifAha7/

https://www.instagram.com/p/Bz6YNJkAiaN/

Mirka je i 2017 nosila čipkanu haljinu ovog brenda...

hellomagazin.rs Guliver/Getty