Novak Đoković i Simona Halep na svečanoj večeri za šampione: Rumunija i Srbija su dominirale! (video)

Novak Đoković i Simona Halep na svečanoj večeri za šampione: Rumunija i Srbija su dominirale! (video)

Autor: | 15/07/2019

0

Pobednici ovogodišnjeg Vimbldona su Novak Đoković i Simona Halep, teniser iz Srbije i teniserka iz Rumunije. Dve male zemlje koje dele granicu dale su najbolje među najboljima i u njihovim rukama se našao pobednički pehar.

Kao što nalaže tradicija, do koje Englezi posebno drže, upriličena je svečana večera u čast pobednika Vimbldona Novaka Đokovića i Simone Halep. I dok je Srbinu ta ceremonija "kao dobar dan", jer je peti put trijumfovao u "Sveengleskom klubu", Rumunki nije bilo svejedno, jer je prvi put u karijeri osvojila gren slem.

Njih dvoje su sa svojim trofejima izašli na binu i pozirali pred objektivima fotoaparata i kamerama TBV stanica. Đoković nije propustio priliku da pohvali koleginicu, koja je do titule došla ubedljivom pobedom u finalu nad Serenom Vilijams, piše Kurir Sport

- Simona ima borbeni duh i iskustvo i sjajno je znati da male zemlje kao što su Rumunija i Srbija, koje su i susedi, imaju uspeha na velikoj sceni - rekao je Nole, a na njegove reči nadovezao se voditelj programa: "Rekao bih dominiraju".

hellomagazin.rs Guliver/Getty