Megan Markl premijerno na crvenom tepihu: Elegancija u crnom i dijamanti za susret sa Bijonse (foto)

Megan Markl premijerno na crvenom tepihu: Elegancija u crnom i dijamanti za susret sa Bijonse (foto)

Autor: | 15/07/2019

0

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su se po prvi put pojavili zajedno na crvenom tepihu povodom premijere filma "Kralj lavova" u Londonu. Naravno ovo je bila i sjajna prilika da se pozdravi sa svetskim zvezdama šoubiznisa Bijonse i Džej Zijem, kao i sa Ser Eltonom Džonom.

Nakon što je javnost nedavno iznenadila pojavom na tribinama teniskog turnira Vimbldon, bivša američka glumica Megan Markl, koja se trenutno nalazi na porodiljskom, ne odustaje od javnih pojavljivanja.

Svečana premijera Diznijevog hita 'Kralj lavova' , održana na londonskom trgu Lester, bila je dovoljan povod za njeno premijerno pojavljivanje na crvenom tepihu nakon rođenja sina Arčija početkom maja.

U društvu britanskog princa Harija, vojvotkinja od Saseksa plenila je pažnju u modnom klasiku u znaku male crne haljine. Za hod na crvenom tepihu i konačno upoznavanje sa slavnom obožavateljkom Bijonse, Megan je odabrala kreaciju s potpisom slavnog tajvansko-kanadskog dizajnera Džejsona Vua.

S providnim rukavima od tila i suknjom A-kroja, spomenuta haljina u prodaji se nalazi po ceni od gotovo četiri hiljade evra, a skupocen utisak čitave kombinacije Megan je dodatno podvukla komadima u znaku crne, satenske torbice Gucci u vrednosti od oko 2.000 evra uz Aquazzura sling back cipele s detaljem cirkona, čija cena iznosi oko 700 evra.

https://www.instagram.com/p/Bz6v9iHn6nh/?utm_source=ig_embed

Svečano izdanje kreirano za premijerno pojavljivanje na crvenom tepihu, Megan je kompletirala crnim, dijamantskim naušnicama grčkog brenda nakita Nikos Koulis uz decentan make-up i klasičnu nisku punđu, prenosi tportal.hr.

Vojvotkinja od Saseksa poznata je po ljubavi prema dizajnerskim komadima koje u odnosu na Kejt Midlton retko nosi dvaput na kraljevskim angažmanima. Prema navodima britanskih medija njena trudnička garderoba iznosila je više od pola miliona funti, a njenu finansijsku vrednost dodatno je podebljala dekadentnim nakitom.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još